Αιμοστατικός παράγοντας Celox

Κωδικός προϊόντος: 002617
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Σταματά κάθε τύπο αιμοραγίας ακόμη και τους πιο θανατηφόρους.
Όταν αναμιγνύεται με το αίμα σχηματίζει μία ισχυρή κρούστα μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ρίχνετε το φακελάκι στην πληγή και ασκείτε πίεση.

ΜΕΓΕΘΟΣ

30.00

Εκκαθάριση

Σταματά κάθε τύπο αιμοραγίας ακόμη και τους πιο θανατηφόρους. Χρησιμοποιείται σε αποστολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν έχοντας σώσει αρκετές ζωές.

Όταν αναμιγνύεται με το αίμα σχηματίζει μία ισχυρή κρούστα μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Ενεργεί ανεξάρτητα από τη φυσική διαδικασία του σώματος για το κλείσμο μιας πληγής, επίσης είναι αποδεδειγμένο ότι λειτουργεί και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες και σε περιπτώσεις υποθερμίας. Δε δημιουργεί θερμότητα στον τραυματία αλλά και στο άτομο που παρέχει βοήθεια. Σε κλινικές δοκιμές με τους πεζοναύτες των ΗΠΑ, το Celox ήταν το μόνο προϊόν που έδωσε το 100% σε μια επιβίωση. Έδωσε μια ισχυρή σταθερή MAP (μέση αρτηριακή πίεση του αίματος) και ήταν επίσης το μοναδικό προϊόν που παρείχε ισχυρή πήξη χωρίς επαναιμορραγία. To Celox ™ δε κάνει χρήση ουσιών οι οποίες θα παραμείνουν στο σώμα επ’αόριστον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ρίχνετε το φακελάκι στην πληγή και ασκείτε πίεση.

Κωδικός προϊόντος: 002617 Κατηγορία:
ΜΕΓΕΘΟΣ

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές