Εβδομαδιαία Τροφή Tactical FoodPack SOS Food Supply Bucket Without Meat

Κωδικός προϊόντος: 008243
Tactical Foodpack
Tactical Foodpack
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Αυτός ο κάδος προμηθειών τροφίμων SOS περιέχει όλα όσα χρειάζεστε όταν βρίσκεστε σε κρίσιμη κατάσταση.

165.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κουτί έτοιμων γευμάτων έκτακτης ανάγκης με κρέας

Για ένα άτομο, για μία εβδομάδα. Καθαρό βάρος: 2,1 kg. Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 8 χρόνια, για φαγητό 3 χρόνια για επιπλέον

Περιλαμβάνονται :

-21 γεύματα

-Δισκία απολύμανσης νερού

-Gel καύσης

-Σπίρτα

-Κουτάλι

Οι προμήθειες τροφίμων SOS προετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η απλούστερη λύση είναι να προσθέσετε ζεστό νερό στη συσκευασία του φαγητού σύμφωνα με την ποσότητα που αναγράφεται στην ετικέτα και να το αφήσετε να βράσει για 6-9 λεπτά. Και είναι έτοιμο! Φάτε κατευθείαν από τη συσκευασία ή αδειάστε το σε ένα πιάτο. Όλες οι συσκευασίες τροφίμων περιέχουν έναν απορροφητή οξυγόνου που πρέπει να αφαιρεθεί πριν προσθέσετε νερό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Μη ρίχνετε το περιεχόμενο του απορροφητή οξυγόνου στη συσκευασία των τροφίμων. Αυτό δεν είναι μπαχαρικό! Εάν ρίξετε κατά λάθος το περιεχόμενο του απορροφητή οξυγόνου στη συσκευασία των τροφίμων, το φαγητό δεν είναι πλέον βρώσιμο!

Πώς μπορείς να ετοιμάσεις φαγητό σε δύσκολες συνθήκες ή σε κατάσταση κρίσης όπου δεν υπάρχει ζεστό νερό;

Διάφορες επιλογές χρήσης:

-Ζεστάνετε τα γεύματα απευθείας πάνω από τη φωτιά – Όλα τα γεύματα τροφίμων SOS μπορούν να ζεσταθούν απευθείας σε μικρή φλόγα. Η χρήση ενός κεριού στο σπίτι, μια μικρή φωτιά στο δάσος ή η χρήση της ειδικά σχεδιασμένης πρωτοποριακής μας κατσαρόλας είναι κατάλληλα για αυτό.

-Δεδομένου ότι όλα τα γεύματα προμήθειας τροφίμων SOS είναι προμαγειρεμένα, μπορείτε να τα φάτε ακόμη και στεγνά χωρίς να προσθέσετε νερό, αν και σας συνιστούμε να τα καταναλώνετε πάντα ζεστά.

Περιεχόμενο του κουτιού SOS Food Supply:

  • 3 x ζυμαρικά λαχανικών
  • 3 x σούπα παντζαριού με φέτα
  • 2 x βρόμη με μήλα
  • 3 x  ρύζι με λαχανικά
  • 3 x γουόκ λαχανικών με σπαγγέτι
  • 3 x ρυζόγαλο με μούρα
  • 2 x μαροκινές φακές στιφάδο
  • 2 x μεσογειακό πρωινό Shakshuka

Αυτός ο κάδος SOS Food Supply δεν είναι απλώς ένα κουτί με συσκευασίες γεύματος – περιέχει επίσης 10 ταμπλέτες καθαρισμού νερού για να σας παρέχει 10 λίτρα καθαρού νερού. Για γρήγορη απολύμανση, απλά προσθέστε ένα δισκίο σε ένα λίτρο ακάθαρτου νερού.

Περιλαμβάνεται επίσης σε αυτόν τον κάδο προμηθειών τροφίμων: το Tactical Firepot. Σε κανέναν δεν αρέσει ένα κρύο γεύμα. Και για να λειτουργεί αυτό το FirePot, θα βρείτε επίσης ένα κουτί σπίρτα σε αυτόν τον κάδο. Δεν χρειάζεται περισσότερο άγχος σε μια κατάσταση κρίσης!

Και, για κάθε ενδεχόμενο, θα βρείτε και ένα κουτάλι σε αυτό.

Όταν έχετε χρησιμοποιήσει το κουτί- μην τον πετάξετε ! Αυτός είναι το τέλειο κουτί αποθήκευσης για να το ξαναγεμίσετε με γεύματα της επιλογής σας, μερικά μπουκάλια νερό, φλιτζάνια και άλλα απαραίτητα προϊόντα για κάθε ανάγκη σας.

 

Κωδικός προϊόντος: 008243 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Tactical Foodpack

Allaboutarmy