Φίλτρο Geopress Water Purifier 24oz (710 ml) Coyote Brown Grayl

Το Geopress Water Purifier 24oz (710 ml)  της εταιρείας Grayl είναι ένας φορητός καθαριστής νερού που καθαρίζει και φιλτράρει το νερό μέσα σε 8 δευτερόλεπτα ( 5 Lt/min) !

Κωδικός προϊόντος: 010852
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

140.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

 • Γενική Ταχυδρομική
 • Acs Courier
 • ΕΛΤΑ Courier
 • BoxNow
 • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
 • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Το Geopress Water Purifier 24oz (710 ml)  της εταιρείας Grayl είναι ένα φορητό φίλτρο νερού που καθαρίζει και φιλτράρει το νερό μέσα σε 8 δευτερόλεπτα ( 5 Lt/min) !

Ασυναγώνιστη ευκολία, ταχύτητα και άνεση. Κανένας άλλος καθαριστής νερού δεν συναγωνίζεται την ταχύτητα, την απλότητα και την αποτελεσματικότητα του GeoPress. Σε οκτώ δευτερόλεπτα, παράγει 24oz (710 ml) καθαρού πόσιμου νερού οπουδήποτε βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις πηγές νερού του κόσμου και πιείτε με ασφάλεια από διάφορα σημεία όπως από θολά ποτάμια, πηγάδια ή λίμνες. Μεταφέρεται εύκολα παντού και παρέχει καθαρό, πόσιμο νερό με ταχύτητα, άνεση και ευκολία—πιείτε απευθείας , γεμίστε ένα υδροδοχείο, ένα άλλο μπουκάλι νερό ή χρησιμοποιήστε το για μαγείρεμα στην ύπαιθρο.

Αφαιρεί υδατογενή παθογόνα (ιούς, βακτήρια, κύστεις πρωτόζωων) και φιλτράρει φυτοφάρμακα, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και μικροπλαστικά.

Βελτιώνει επίσης τη γεύση, την οσμή και τη διαύγεια του νερού!

Χαρακτηριστικά :

-Ασυναγώνιστη ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία — απλά γεμίστε. Τύπος Drink™

-Η Παγκόσμια Προστασία OnePress  δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες, κατασκηνωτές και σε όσους δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο, να μετατρέπουν ακόμα και τις πιο μολυσμένες πηγές νερού σε καθαρό και πόσιμο νερό.

-Αφαιρεί τα υδατογενή παθογόνα  : (ιούς, βακτήρια, κύστεις πρωτόζωων), συμπεριλαμβανομένων των Ροταϊών, Ηπατίτιδας Α, Νοροϊού, Giardiasis , Κρυπτοσποριδίου, Ε. Coli, Χολέρας, Σαλμονέλας, Δυσεντερίας και άλλα

Φίλτρα : σωματίδια (ιζήματα, μικροπλαστικά) και πολλά χημικά, φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα

Βελτιώνει τη γεύση, την οσμή και τη διαύγεια

Γρήγορη εγκατάσταση και ταχεία απόδοση: καθαρίζει και φιλτράρει το μολυσμένο νερό σε 8 δευτερόλεπτα (5 λίτρα ανά λεπτό)

Στόμιο RiverFlow : Ένα ευρύ στόμιο παρέχει γρήγορη ροή νερού.

Λαβή FlipCarry :  Περιστρέφεται κατά 90° επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά και τον αβίαστο διαχωρισμό της Inner Press από το Outer Refill.

SimpleVent : Περιστρέψτε το καπάκι 1/2 της στροφής για εξαερισμό κατά τη διαδικασία καθαρισμού.

SoftPress : Το άνετο μαξιλαράκι συμπίεσης παρέχει μια εργονομική, αντιολισθητική επιφάνεια συμπίεσης.

TopoGrip  : Ανθεκτικό, αντιολισθητικό υλικό λαβής που τοποθετείται σε όλες τις επιφάνειες βαριάς χρήσης.

Αντιολισθητική βάση : Η μαλακή, αντιολισθητική βάση παρέχει ανθεκτική προστασία.

Εξοικονόμηση χρημάτων : Ταξιδέψτε βιώσιμα και μην αγοράζετε ποτέ ξανά εμφιαλωμένο νερό μίας χρήσης

-Πληροί ή υπερβαίνει το πρότυπο του φίλτρου νερού της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των Ηνωμένων Πολιτειών για μικροβιολογικό φιλτράρισμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

 • Χωρητικότητα: 24 oz (710 ml)
 • Βάρος: 450 g
 • Ύψος: 26,5 cm
 • Διάμετρος (στη βάση): 8,6 cm
 • Ενεργή Τεχνολογία: Ηλεκτροπροσρόφηση και υπερ-κονιοποιημένος ενεργός άνθρακας.
 • Γρήγορος ρυθμός ροής: 8 δευτερόλεπτα ανά 5 λίτρα/λεπτό
 • Αφαιρεί: Υδατογενή Παθογόνα (99,99% των ιών, 99,9999% των βακτηρίων, 99,9% των κύστεων πρωτόζωων), συμπεριλαμβανομένων των ροταϊών, της ηπατίτιδας Α, του νοροϊού, της Giardiasis , του κρυπτοσποριδίου, του E. Coli, της χολέρας, της σαλμονέλας, της δυσεντερίας και άλλα
 • Φίλτρα: σωματίδια (π.χ. λάσπη, μικροπλαστικά κ.λπ.). Ο ενεργός άνθρακας απορροφά αποτελεσματικά χημικά, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, γεύσεις και οσμές
 • Ανθεκτικότητα: κατασκευασμένη σκληρή για απόδοση σε σκληρές συνθήκες και αντοχή σε σταγόνες 10 ποδιών (γεμάτη νερό) σε σκυρόδεμα
 • Διάρκεια ζωής φυσιγγίου: αξιολογήθηκε για 350 κύκλους (65 gal. / 250L), καθώς ο “χρόνος πίεσης” φτάνει τα ~25 δευτερόλεπτα (ή έχουν περάσει τρία χρόνια από την πρώτη χρήση) ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το ανταλλακτικό φίλτρο
 • Διάρκεια ζωής : Αποθηκευμένο υπό κατάλληλες συνθήκες, ένα κλειστό δοχείο καθαρισμού έχει διάρκεια ζωής 10 χρόνια. Αφού χρησιμοποιηθεί ένα φυσίγγιο, διαρκεί τουλάχιστον 3 επιπλέον χρόνια.
 • Υλικά χωρίς BPA: κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο , σιλικόνη για τρόφιμα, TPE, πλαστικό για τρόφιμα ABS
 • Πρότυπα δοκιμών: ελέγχονται ανεξάρτητα από πιστοποιημένο εργαστήριο για να πληρούν ή να υπερβαίνουν τα πρωτόκολλα NSF/ANSI 42 και 53 για αφαίρεση παθογόνων και χημικών. πληροί το Πρότυπο και το Πρωτόκολλο Οδηγών της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δοκιμή μικροβιολογικών καθαριστών νερού
 • Προέλευση: Σχεδιασμένο στις ΗΠΑ. Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο στις ΗΠΑ. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.

Καθαρισμός και Αποθήκευση: 

*Πριν αποθηκεύσετε το Grayl GeoPress μετά τη  χρήση, στεγνώστε το καλά για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μούχλας και οσμών. Στεγνώστε το εκτελώντας ένα «dry press» πιέζοντας τον υγρό καθαριστή σε ένα άδειο (χωρίς νερό) Outer Refill και ρίχνοντας την περίσσεια νερού. Αφήστε το να στεγνώσει καλά στον αέρα (ανάλογα με την υγρασία θα χρειαστούν 2-4 ημέρες για να στεγνώσει τελείως). Πλύνετε στο χέρι όλα τα άλλα μέρη με ζεστό, σαπουνόνερο.

*Για μακροχρόνια αποθήκευση, συναρμολογήστε ξανά τη μονάδα για να δημιουργήσετε μια αεροστεγή σφράγιση για αποθήκευση. Τα φίλτρα μπορούν να διαρκέσουν έως και τρία χρόνια μετά το άνοιγμα, εάν φροντίζονται σωστά μεταξύ των χρήσεων.

Χαρακτηριστικά

ΧΡΩΜΑ

Κατασκευαστής

Grayl