Φίλτρο Νερού EVO 3L Care Plus

Κωδικός προϊόντος: 009146
Careplus
Careplus
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Φίλτρο νερού EVO της εταιρείας Care Plus με χωρητικότητα περίπου 3 λίτρα. Διαθέτει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος. Αφαιρεί επιβλαβή βακτήρια και πρωτόζωα από οποιαδήποτε λίμνη, ποτάμι ή πηγή. Φιλτράρει το 99,9% των βακτηρίων (E.coli), των παρασίτων και των πρωτόζωων (giardia lambilia και cryptosporidium), ακόμα και τα μικροπλαστικά! Με φίλτρο άνθρακα, ώστε να μειώνει την παρουσία χημικών και να βελτιώνει τη γεύση του νερού.

69.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Σε κάποιες χώρες το νερό δεν είναι πολύ καλής ποιότητας και πρέπει να λάβουμε πρόσθετα μέτρα για να φιλτραριστεί και να γίνει πόσιμο. Σε κάποιο ταξίδι, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Το νερό μπορεί να είναι μολυσμένο με μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς – σίγουρα δε θέλετε να πιείτε τέτοιου είδους νερό. Μια έξυπνη λύση είναι το νέο φίλτρο νερού της Care Plus , EVO.

Πώς λειτουργεί;

Το φίλτρο νερού Care Plus  EVO έχει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος.

Μεμβράνη κοίλων ινών: φιλτράρει πολύ περισσότερα μολυσματικά στοιχεία, όπως χλώριο, βακτήρια, ιούς.

Φίλτρο άνθρακα: αυτό το φίλτρο μειώνει την παρουσία χημικών και βελτιώνει τη γεύση του νερού.

Αφαιρεί επιβλαβή βακτήρια και πρωτόζωα από οποιαδήποτε λίμνη, ποτάμι ή πηγή. Τα επιβλαβή βακτήρια και τα πρωτόζωα διατηρούνται στο εξωτερικό τοίχωμα των σωλήνων. Διαθέτει ειδική τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην αιμοκάθαρση.

Συντήρηση:

Συνιστάται να καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση, όλα τα εξαρτήματα, καθώς μπορεί να αναπτυχθούν παθογόνοι μικροοργανισμοί, από τα υπολείμματα που έχουν συσσωρευτεί στο φίλτρο και μπορεί να μειώσουν τη ροή του νερού μελλοντικά. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρατηρήσετε μειωμένο ρυθμό ροής ή αλλοίωση της ποιότητας της γεύσης, συνιστάται η αντίστροφη πλύση. Είναι πιο αποτελεσματικό εάν γίνει πριν στεγνώσει το φίλτρο. Η συσκευασία περιλαμβάνει το φίλτρο, έναν σάκο χωρητικότητας περίπου 3  λίτρων, τσαντάκι αποθήκευσης και ειδικό κορδόνι (lanyard) για εύκολη μεταφορά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

-Χωρητικότητα: έως 5000 λίτρα

-Ρυθμός ροής: 450 mL/m (χωρίς συμπίεση)

-Χωράει στην παλάμη του χεριού σας

-Καθαρίζεται εύκολα

-Φίλτρο μεμβράνης 0,1 micron (διάμετρος πόρων)

-Φιλτράρει το 99,9% των βακτηρίων (E.coli)

-Φιλτράρει το 99,9% των παρασίτων και των πρωτόζωων (giardia lambilia και cryptosporidium)

-Φιλτράρει ακόμα και τα μικροπλαστικά

-Εύρος θερμοκρασίας: 0-32°C

-Βάρος: 110 γραμμ.

-Διαστάσεις: 4,5 x 15 εκ

Κωδικός προϊόντος: 009146 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Careplus

Allaboutarmy