Φουλάρι Για Δροσιά BCB

Κωδικός προϊόντος: 002051
Bcb
Bcb
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το φουλάρι της BCB είναι απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό για να προσφέρει δροσιά και λειτουργεί με την αρχή της εξάτμισης.

8.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το φουλάρι της BCB είναι απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό για να προσφέρει ψύξη που λειτουργεί με την αρχή της εξάτμισης.

Δεν έχει επικίνδυνες χημικές ουσίες. Είναι ιδανικό για χρήση σε θερμό περιβάλλον ή κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε να χρησιμοποιείται από στρατιωτικούς που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Για να χρησιμοποιήσετε το φουλάρι, το βυθίζετε στο νερό για περίπου 15 με 20 λεπτά. Αυτό επιτρέπει στον ειδικό κρύσταλλο να απορροφήσει το νερό. Όταν φοριέται, το  νερό εξατμίζεται αργά, παράγοντας το ψυκτικό αποτέλεσμα. Αυτό το καταπληκτικό φουλάρι παράγει χαμηλότερες θερμοκρασίες μέχρι και 3 ημέρες, ανάλογα με τις συνθήκες.

Το φουλάρι έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε πολύ θερμά κλίματα. Φοριέται γύρω από το κεφάλι ή το λαιμό, είναι απείρως επαναχρησιμοποιήσιμο και απολύτως μη τοξικό. Για να αυξηθεί η επίδραση ψύξης στο σώμα, δέστε το γύρω από το λαιμό σας, εκθέτοντας το σε πιο δροσερές θερμοκρασίες.

 

 

CL085SR

Κωδικός προϊόντος: 002051 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Bcb

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy