Γάντια Επιχειρησιακά Valkyrie MK2 Ragnar Raids Μαύρα

Κωδικός προϊόντος: 008954
Ragnar Raids
Μεγεθολόγιο
Ragnar Raids
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Έχουν σχεδιαστεί για σκοπευτές υψηλών απαιτήσεων, διαθέτουν διαπνέον υλικά στο κυρίως μέρος αλλά και στο εσωτερικό κάθε δακτύλου. Το υλικό κατασκευής του προσθέτει extra ελαστικότητα και βελτιώνει την ευελιξία του υφάσματος. Αυτό είναι μια σημαντική λεπτομέρεια του Valkyrie MK2 καθώς το ύφασμα έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στο πάχος των δακτύλων του χρήστη.Αντίχειρας και δείκτης κατασκευασμένα από υλικό κατάλληλο για χρήση με οθόνες αφής κινητών τηλεφώνων.

32.00 

Valkyrie (από τα παλιά νορβηγικά: Valkyrja, “αυτός που επιλέγει τους πεσόντες στη μάχη”). Μόνο οι πολεμιστές που επιλέγονται για τη γενναιότητα και τις ηρωικές πράξεις τους στο πεδίο της μάχης κερδίζουν τη θέση τους στις αίθουσες της Valhalla. Τα γάντια είναι άνετα και φέρουν περήφανα αυτό το όνομα, σχεδιασμένα για να μπορούν να λειτουργούν μαζί τους σε οποιαδήποτε κατάσταση, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα Valkurie 1 θα αποτελέσουν μερος του σώματός σας, όχι απλώς ένα άλλο αξεσουάρ.

Έχουν σχεδιαστεί για σκοπευτές υψηλών απαιτήσεων, διαθέτουν διαπνέον υλικά στο κυρίως μέρος αλλά και στο εσωτερικό κάθε δακτύλου. Το υλικό κατασκευής του Elastane προσθέτει extra ελαστικότητα και βελτιώνει την ευελιξία του υφάσματος. Αυτό είναι μια σημαντική λεπτομέρεια του Valkyrie MK2 καθώς το ύφασμα έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στο πάχος των δακτύλων του χρήστη.

Στην παλάμη υπάρχει συνδυασμός δύο υλικών πολυεστέρα και των ελαστικών ινών ώστε να πετυχαίνετε τέλεια πρόσφυση και να μην γλιστράνε τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί ο χρήστης (πχ. κινητό, όπλο κτλ.)

Αντίχειρας και δείκτης κατασκευασμένα από υλικό κατάλληλο για χρήση με οθόνες αφής κινητών τηλεφώνων.

Κωδικός προϊόντος: 008954 Κατηγορία:
ΜΕΓΕΘΟΣ

, , , ,

Κατασκευαστής

Ragnar Raids

Allaboutarmy