Γάντια Mechanix T/S Law Enforcement Needle Stick Covert

Κωδικός προϊόντος: 008938
Mechanix Wear
Μεγεθολόγιο
Mechanix Wear
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Τα γάντια Mechanix Wear Durahide™ Leather Needlestick LE παρέχουν ουσιαστική προστασία από υποδερμικές βελόνες, λεπίδες και άλλες αιχμηρές απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου και σωφρονιστικών πράξεων κατά την υπηρεσία.

Ενσωματώσαμε στο δέρμα Durahide™ FR Goat Skin, την τεχνολογία ανθεκτική στη βελόνα ArmorCore™ και την επένδυση κοπής 360° για να εξασφαλίσουμε ουσιαστική προστασία από βελόνες, κοψίματα και τρυπήματα, καθώς και αντιολισθητική υφή στα δάχτυλα και την παλάμη για βελτιωμένη αντοχή, κράτημα και άνεση κατά την εργασία.

 

89.90 

Τα γάντια Mechanix Wear Durahide™ Leather Needlestick LE παρέχουν ουσιαστική προστασία από υποδερμικές βελόνες, λεπίδες και άλλες αιχμηρές απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αξιωματικοί  της αστυνομίας και σωφρονιστικών καταστημάτων κατά την υπηρεσία.

Ενσωματώσαμε στο δέρμα Durahide™ FR Goat Skin, την τεχνολογία ArmorCore™  που είναι ανθεκτική στη βελόνα και την επένδυση κοπής 360° για να εξασφαλίσουμε ουσιαστική προστασία από βελόνες, κοψίματα και τρυπήματα, καθώς και αντιολισθητική υφή στα δάχτυλα και την παλάμη για βελτιωμένη αντοχή, κράτημα και άνεση κατά την εργασία.

Χαρακτηριστικά :

– Το υψηλής απόδοσης δέρμα Durahide™ FR Goat Skin παρέχει βελτιωμένη αντοχή, κράτημα, επιδεξιότητα και άνεση.

– Η τεχνολογία ArmorCore™ καλύπτει ολόκληρη την παλάμη και κυλάει πάνω από τα δάχτυλα, προσφέροντας προστασία ASTM F2878 Level 2 από διάτρηση με βελόνα

– Η επένδυση κοπής 360° επιτρέπει στο γάντι να αποκτήσει πιστοποίηση ANSI A7.

– Αντιολισθητική υφή στα δάχτυλα και την παλάμη που παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση.

– Το ρυθμιζόμενο κλείσιμο με άγκιστρο και βρόχο εξασφαλίζει καλή εφαρμογή και παρέχει ανεμπόδιστη χρήση με τα  όπλα.

– Μανσέτα χαμηλού προφίλ σχεδιασμένη για βέλτιστη κινητικότητα στον καρπό και δεν εμποδίζει την χρήση ρολογιών.

– Η ενίσχυση της παλάμης της σειράς AX G βελτιώνει την ανθεκτικότητα και παρέχει εξαιρετική πρόσφυση με εργαλεία και όπλα.

– Κατασκευασμένο με νήμα Kevlar® παντού.

– Δυνατότητα χρήσης οθόνης αφής.

 

Κωδικός προϊόντος: 008938 Κατηγορία:
ΜΕΓΕΘΟΣ

, , ,

Κατασκευαστής

Mechanix Wear

Allaboutarmy