Μπρελόκ Απεγκλωβισμού Και Διάσωσης Resqme Πορτοκαλί

Φορητό εργαλείο διάσωσης και απεγκλωβισμού που δίνει την δυνατότητα στους επιβαίνοντες να διαφύγουν μέσα από τα οχήματα σε περίπτωση κινδύνου.

Κωδικός προϊόντος: 007945
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

15.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Acs Courier
  • ΕΛΤΑ Courier
  • BoxNow
  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
  • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Οι αυτοκινητιστές ποτέ δεν μπορούν να είναι αρκετά προετοιμασμένοι για κάποιο απροσδόκητο ατύχημα και στον κίνδυνο να παγιδευτούν μέσα σ’ ένα όχημα. Το μπρελόκ Resqme είναι ένα μοναδικό φορητό εργαλείο ασφάλειας που συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου , ώστε σε περίπτωση κινδύνου οι επιβαίνοντες να διαφύγουν μέσα από το όχημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τρόπος Λειτουργίας :

Το μπρελόκ Resqme συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου μέσω ενός αποσπώμενου προστατευτικού καλύμματος. Τραβήξτε το προστατευτικό κάλυμμα από το εργαλείο για να αποκαλυφθεί η λεπίδα. Αγκιστρώστε  το μπρελόκ Resqme πάνω στη ζώνη ασφαλείας και σύρετε το διαγωνίως. Για να ενεργοποιήσετε τον θραύστη κρυστάλλων, απλά σπρώξτε την μαύρη κεφαλή του πίσω τμήματος του εργαλείου πάνω στο πλευρικό παράθυρο έως ότου απελευθερωθεί η καλυμμένη και οπλισμένη με ελατήριο ακίδα και σπάσει το κρύσταλλο του παραθύρου.

-Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο. Η ακίδα του επανοπλίζεται αυτόματα και μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η λεπίδα είναι εξαιρετικής ανθεκτικότητας και μπορεί εύκολα να κόψει πάρα πολλές ζώνες ασφαλείας,

-Το μικρό του μέγεθος, καθώς επίσης και το ότι συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου σας, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο και διαθέσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης !

-Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε εμπειρία σχετικά με την λειτουργία του μπρελόκ Resqme είναι  να το δοκιμάσετε σε ένα παχύ περιοδικό ή σημειωματάριο. Για την αποφυγή τραυματισμών, σας συνιστούμε ένθερμα να μην το δοκιμάσετε το σε κρύσταλλα αυτοκινήτων. Εάν απαραίτητα πρέπει να δοκιμάσετε το μπρελόκ Resqme πάνω σε κρύσταλλο αυτοκινήτου, τότε  σας παρακαλούμε να φορέσετε προστατευτικά γυαλιά και γάντια για να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς κατά την χρήση του εργαλείου.

-Έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί παγκοσμίως από πολλούς δημόσιους οργανισμούς ασφαλείας όπως αστυνομικά τμήματα, πυροσβεστικές υπηρεσίες και παραϊατρικά τμήματα.

-Έχει βραβευθεί για την μοναδικότητα του και επίσης έχει πιστοποιηθεί με το CE και την Γερμανική ΤUV.

-Κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. από επαγγελματίες στα θέματα ασφάλειας

 Χαρακτηριστικά :

  • Θραύστης κρυστάλλων
  • Κόφτης ζώνης
  • Διαστάσεις : 7.5 εκ. x 3.20 εκ.
  • Βάρος : 17 γρ.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Resqme