Παγούρι 0,8 L stainless steel Klean Kanteen

Κωδικός προϊόντος: 004383
Klean Kanteen
Klean Kanteen
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Ένα μπουκάλι της Klean Kanteen κατασκευασμένο από (18/8) ανοξείδωτο χάλυβα. Το ευρύ στόμιο μπορεί να δεχτεί παγάκια φίλτρα νερού και συσκευές διήθησης του νερού. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν θα συγκρατήσει γεύσεις και οσμές και είναι εύκολος να καθαριστεί.

29.90 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ένα μπουκάλι της Klean Kanteen κατασκευασμένο από (18/8) ανοξείδωτο χάλυβαΤο ευρύ στόμιο μπορεί να δεχτεί παγάκια φίλτρα νερού και συσκευές διήθησης του νερού. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν θα συγκρατήσει γεύσεις και οσμές και είναι εύκολος να καθαριστεί.

Το παγούρι της εταιρείας Kleen Kanteen είναι ένα από τα αγαπημένα για τους λάτρεις της υπαίθρου, καθώς είναι ελαφρύ, έχει ευρύ στόμιο και είναι κατασκευασμένο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Εύκολα χωράει στα περισσότερα ποτήρια και το άνοιγμα είναι συμβατό με τα περισσότερα φίλτρα νερού και τις συσκευές αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία.

Δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο ή άλλες τοξίνες.  Οι στρογγυλεμένες γωνίες είναι εύκολο να καθαριστούν χωρίς να κολλήσουν βρωμιά, μικρόβια ή βακτήρια.

Περιλαμβάνει το στεγανοποιητικό καπάκι Wide Loop Cap με ανοξείδωτο ατσάλι για να αποτελέσει έτσι μέρος της συνολικής εσωτερικής ανοξείδωτης κατασκευής.
Πλένεται στο π
λυντήριο πιάτων .
Χωρητικότητα 800 ml
Βάρος (με καπάκι) 229,6 g
Μέγεθος (με καπάκι) 253,3 mm H x 72,4 mm W)
Διάμετρος ανοίγματος 54 mm

Κωδικός προϊόντος: 004383 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Klean Kanteen

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy