Παγούρι Σιλικόνης FDA Εύκαμπτο Alpin 500ml

Κωδικός προϊόντος: 005249
Alpin
Alpin
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Παγούρι κατασκευασμένο από σιλικόνη της εταιρείας Alpin σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και πιστοποιημένο κατά τα πρότυπα FDA/LFGB. Το υλικό κατασκευής του παγουριού τύπου σιλικόνης είναι ελεγμένο για χρήση φαγητού αλλά και ένα μεγάλο εύρος ιατρικών εφαρμογών.

12.00 

Μπλε
Μπλε
Χακί
Χακί
Πορτοκαλί
Πορτοκαλί
Φουξ
Φουξ
Εκκαθάριση

Παγούρια κατασκευασμένα από σιλικόνη της εταιρείας Alpin

Χαρακτηριστικά

  1. Είναι πιστοποιημένα κατά τα πρότυπα FDA/LFGB. H σιλικόνη του βασικού στελέχους είναι κατάλληλη για χρήση φαγητού και ένα μεγάλο εύρος ιατρικών εφαρμογών.Απαλλαγμένα από δισφαινόλη Α (BPA), δισφαινόλη S (BPS), οιστρογονική δραστηριότητα (ΕΑ) και ανδρογονική δραστηριότητα (ΑΑ).
  2. Εξαιρετική αντοχή στα πεσίματα ακόμα και γεμάτο ενώ η βοηθητική βαλβίδα προσθέτει αέρα για να μην χάνει ποτέ το σχήμα του εφόσον πρέπει να μπει στη θήκη του ποδηλάτου ή της τσάντας
  3. Εξασφαλίζει διπλή ασφάλεια κατά της διαρροής του υγρού με το πλαίσιο ειδικής σιλικόνης που υπάρχει στο καπάκι του παγουριού όταν το πλαίσιο είναι κλειστό
  4. Διαθέτουν ειδική βαλβίδα διαρροής που μόνο τα παγούρια της ALPIN παρέχουν. Έτσι ακόμα και με ανοιχτό το καπάκι αποφεύγεται η παραμικρή διαρροή από το μπουκάλι εφόσον γυρίσει ανάποδα κατά την κίνηση στο ποδήλατο την άσκηση , στη τσάντα.
  5. Δυνατότητα αναδίπλωσης που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χώρου έως και -60% κάνοντας την μεταφορά πιο βολική από οποιαδήποτε άλλο συνηθισμένο παγούρι.
Κωδικός προϊόντος: 005249 Κατηγορία:
ΧΡΩΜΑ

, , ,

Κατασκευαστής

Alpin

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy