Παγούρι Σιλικόνης FDA Εύκαμπτο με φίλτρο Alpin 750ml

Κωδικός προϊόντος: 005250
Alpin
Alpin
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Παγούρι κατασκευασμένο από σιλικόνη της εταιρείας Alpin σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και πιστοποιημένο κατά τα πρότυπα FDA/LFGB. Το υλικό κατασκευής του παγουριού τύπου σιλικόνης είναι ελεγμένο για χρήση φαγητού αλλά και ένα μεγάλο εύρος ιατρικών εφαρμογών.

29.00 

Μαύρο
Μαύρο
Μπλε
Μπλε
Χακί
Χακί
Πορτοκαλί
Πορτοκαλί
Εκκαθάριση

Παγούρι με ενσωματωμένο φίλτρο με ισχυρή λειτουργία καθαρισμού νερού. Το νερό περνά μέσα από την κυψελοειδή ίνα της μεμβράνης φιλτραρίσματος. Οι κυψελοειδείς ίνες έχουν οπές με διάμετρο 0,01 και μπορεί να απομακρύνει το 99,97% των βακτηρίων (π.χ., coli), και να καθαρίσει τα πρωτόζωα (Giardia, Cryptosporidium) που υπάρχουν στο νερό.

Μέσω των κυψελοειδών ινών το νερό εισέρχεται στον ενεργό άνθρακα (ο χώρος του ενεργού άνθρακα είναι συνδεδεμένος στο εσωτερικό της φιάλης νερού μέσω της μεμβράνης κυψελοειδών ινών) .Ο ενεργός άνθρακας περιορίζει την κατάλοιπη χλωρίδα καθώς και τη περιεκτικότητα σε οργανικές ουσίες (φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κ .α.) για να βελτιώσει την οσμή και την γεύση του νερού μειώνοντας τη θολότητα.

Χαρακτηριστικά

  1. Είναι πιστοποιημένα κατά τα πρότυπα FDA/LFGB. H σιλικόνη του βασικού στελέχους είναι κατάλληλη για χρήση φαγητού και ένα μεγάλο εύρος ιατρικών εφαρμογών.Απαλλαγμένα από δισφαινόλη Α (BPA), δισφαινόλη S (BPS), οιστρογονική δραστηριότητα (ΕΑ) και ανδρογονική δραστηριότητα (ΑΑ).
  2. Εξαιρετική αντοχή στα πεσίματα ακόμα και γεμάτο ενώ η βοηθητική βαλβίδα προσθέτει αέρα για να μην χάνει ποτέ το σχήμα του εφόσον πρέπει να μπει στη θήκη του ποδηλάτου ή της τσάντας
  3. Εξασφαλίζει διπλή ασφάλεια κατά της διαρροής του υγρού με το πλαίσιο ειδικής σιλικόνης που υπάρχει στο καπάκι του παγουριού όταν το πλαίσιο είναι κλειστό
  4. Διαθέτουν ειδική βαλβίδα διαρροής που μόνο τα παγούρια της ALPIN παρέχουν. Έτσι ακόμα και με ανοιχτό το καπάκι αποφεύγεται η παραμικρή διαρροή από το μπουκάλι εφόσον γυρίσει ανάποδα κατά την κίνηση στο ποδήλατο την άσκηση , στη τσάντα.
  5. Δυνατότητα αναδίπλωσης που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χώρου έως και -60% κάνοντας την μεταφορά πιο βολική από οποιαδήποτε άλλο συνηθισμένο παγούρι.
  6. Τα παγούρια της Alpin είναι κατάλληλα για ζεστά και για κρύα ροφήματα από -50C0 ως 1500. Είτε λοιπόν προτιμάτε κρύο νερό ή ζεστό τσάι, είναι ιδανικά για εσάς.
    Τα παγούρια μπορούν να πλυθούν και στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά ακόμα κι αν προτιμάτε το πλύσιμο στο χέρι, ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που κάνει την διαδικασία πολύ πιο εύκολη συγκριτικά με άλλα παγούρια.
Κωδικός προϊόντος: 005250 Κατηγορία:
ΧΡΩΜΑ

, , ,

Κατασκευαστής

Alpin

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy