Παντελόνι Tactical Skoll Ragnar Raids Coyote Brown

Κωδικός προϊόντος: 008950
Ragnar Raids
Μεγεθολόγιο
Ragnar Raids
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το παντελόνι Skoll είναι ένα ρούχο που είναι ελαφρύ, άνετο και προορίζεται για χρήση σε αστικό περιβάλλον με όλα τα χαρακτηριστικά ενός παντελονιού Tactical

79.00 

Το παντελόνι Skoll είναι ένα ρούχο που είναι ελαφρύ, άνετο και προορίζεται για χρήση σε αστικό περιβάλλον με όλα τα χαρακτηριστικά ενός παντελονιού Tactical.

Sköll (από τα παλιά νορβηγικά: «προδοσία») ήταν ένας μυθολογικός λύκος. Το παντελόνι Sköll είναι ένα ρούχο που είναι ελαφρύ, άνετο και προορίζεται για χρήση σε αστικό περιβάλλον με όλα τα χαρακτηριστικά ενός παντελονιού Tactical.

Το Sköll  είναι ελαφρύ, διαπνέον και ιδιαίτερα άνετο παντελόνι που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά  ενός παντελονιού πεζοπορίας με τα χαρακτηριστικά ενός παντελονιού tactical που μπορεί να φορεθεί για καθημερινή χρήση. Έχει μια ελαστική περιοχή στο πίσω μέρος της μέσης που επιτρέπει την αυξομείωση  του μεγέθους του.
Έχει εργονομικό σχεδιασμό με διπλές ενισχυμένες ραφές στο κάτω μέρος για να αποφευχθεί το σχίσιμο σε μια ξαφνική κίνηση, καθώς και άλλες ενισχυμένες ραφές σε σημεία πίεσης. Κλείνει με Velcroστην μέση. Διαθέτει επίσης πολλαπλές τσέπες που επεκτείνουν τις δυνατότητες φόρτωσης.

Κωδικός προϊόντος: 008950 Κατηγορία:
ΜΕΓΕΘΟΣ

, , , , , ,

Κατασκευαστής

Ragnar Raids

Allaboutarmy