Πέτρα Ακονίσματος Benchtop Whetstone Work Sharp

Κωδικός προϊόντος: 008053
Work Sharp
Work Sharp
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η  Benchtop Whetstone της εταιρείας Work Sharp είναι μια πέτρα ακονίσματος 1000/6000 grit, με αντιολισθητική βάση και οδηγούς γωνίας  που δημιουργούν ακρίβεια και συνέπεια στο ακόνισμα. Ακονίζει μαχαίρια κουζίνας όλων των τύπων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μαχαίρια τσέπης και εξωτερικού χώρου.

37.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η  Benchtop Whetstone της εταιρείας Work Sharp είναι μια πέτρα ακονίσματος με γωνιακή καθοδήγηση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές της για μαχαίρια και εργαλεία λεπτής ακμής.

Η πέτρα ακονίσματος 1000 grit και 6000 grit  δημιουργεί απίστευτα έντονες άκρες. Οι κόκκοι  1000 grit είναι κατάλληλοι για το κύριο ακόνισμα, ενώ οι κόκκοι 6000 διασφαλίζουν ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο φινίρισμα άκρων και επιφάνειας .

Πριν από τη χρήση, η πέτρα πρέπει να βρίσκεται στο νερό για 10 έως 15 λεπτά και να υγραίνεται τακτικά κατά τη διάρκεια της ακονίσματος.

Η νεροπέτρα κόβεται γρήγορα, έχει μεγάλη διάρκεια και δημιουργεί πολτό κατά το ακόνισμα.

Η βάση ακονίσματος παρέχει σταθερότητα και αυξημένο έλεγχο του νερού για λιγότερη βρωμιά και ταχύτερο καθαρισμό. Τα αντιολισθητικά πόδια εξασφαλίζουν μια ασφαλή και σταθερή διαδικασία. Οι οδηγοί γωνίας δημιουργούν ακρίβεια και συνέπεια για να κάνουν το ακόνισμα πιο γρήγορο και εύκολο. Οι οδηγοί ακονίσματος είναι εναλλάξιμοι από 15° ή 17° και προαιρετικοί για χρήση.

Ακονίζει μαχαίρια κουζίνας όλων των τύπων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μαχαίρια τσέπης και εξωτερικού χώρου. Εύκολο ακόνισμα μαχαιριού επαγγελματικού επιπέδου.

Οι οδηγοί γωνίας και η βάση ελέγχου νερού παρέχουν ακρίβεια, συνέπεια και καθαρότερη, ανώτερη εμπειρία ακονίσματος από άλλα συστήματα ακονίσματος με βάση το νερό.

Περιλαμβάνεται:

-Ασβεστόλιθος διπλής άμμου

-Οδηγοί ακονίσματος (15° και 17°)

-Βάση ελέγχου νερού

-Οδηγός χρήστη

Χαρακτηριστικά :

  • 1000 / 6000 τρίψιμο
  • Διαστάσεις : 10.5 x 25.0 x 4.5
  • Βάρος : 1021 γρ.
Κωδικός προϊόντος: 008053 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Work Sharp

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy