Πυξίδα Silva Ranger

Κωδικός προϊόντος: 004220
Silva
Silva
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η Silva είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής πυξίδων στον κόσμο. Από το 1932, όταν η Kjellström έκαναν την πρώτη τους πυξίδα, η Silva έχει αναπτύξει επιμελώς τη μαγνητική πυξίδα απλά, αλλά με τις καθορισμένες λεπτομέρειες που καθιστούν την πλοήγηση πιο ακριβή.

36.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η Silva είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής πυξίδων στον κόσμο. Από το 1932, όταν η Kjellström έκαναν την πρώτη τους πυξίδα, η Silva έχει αναπτύξει επιμελώς τη μαγνητική πυξίδα απλά, αλλά με τις καθορισμένες λεπτομέρειες που καθιστούν την πλοήγηση πιο ακριβή. Ένα όργανο ακριβείας που πρέπει να βρίσκεται στο σακίδιο κάθε ενθουσιώδη της υπαίθρου. Μια πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε στο δρόμο σας για πολλά χρόνια και δεν λειτουργεί με μπαταρίες που μπορεί να τελειώσουν. Οι πυξίδες της Silva βοηθούν ακόμα και στο να σωθούν ζωές.

Μια κλασική πυξίδα χάρτου που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.Κάψουλα από Dryflex με ελαστικό δακτύλιο για εύκολο και μαλακό κράτημα. Ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός . Κλίμακες χαρτών σε χιλιοστόμετρα, 1:50.000 και 1:25.000 . Διαθέτει κορδόνι για να κρέμεται από τον λαιμό. Ρύθμιση της απόκλισης μέσα στην κάψουλα.  Φωτεινά σημεία για νυχτερινή πλοήγηση.


Βάρος: 33 gr
Διαστάσεις 106 x 54 x11 mm
Διαβάθμιση: ανά 2 μοίρες.
Aκρίβεια:1 μοίρας
Αδιάβροχη: IPX

Ιδανική για ομάδες διάσωσης, κυνηγούς, ψαράδες, κατασκηνωτές, και για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα

 

Κωδικός προϊόντος: 004220 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Silva

Allaboutarmy