Πιστολοθήκη Μέσης Cytac R-Defender Fits H&K USP, UPS, SFP9, VP9 CY USPG3

Κωδικός προϊόντος: 007351
Cytac
Cytac
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η Cytac R-Defender είναι μια θήκη γρήγορης απελευθέρωσης και είναι κατασκευασμένη από πολυμερές στρατιωτικής ποιότητας κατάλληλο για τα Heckler & Koch USP, UPS Compact, SFP9 και VP9. Το νέο με το Gen 3 είναι ότι το κουμπί απελευθέρωσης είναι σε εσοχή και μπαίνει όμορφα στο σχέδιο με μια εσοχή για το δάχτυλο.

25.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η Cytac R-Defender είναι μια θήκη γρήγορης απελευθέρωσης και είναι κατασκευασμένη από πολυμερές στρατιωτικής ποιότητας κατάλληλο για τα Heckler & Koch USP, UPS Compact, SFP9 και VP9. Το νέο με το Gen 3 είναι ότι το κουμπί απελευθέρωσης είναι σε εσοχή και μπαίνει όμορφα στο σχέδιο με μια εσοχή για το δάχτυλο. Αυτή η θήκη μπορεί επίσης να στερεωθεί  στο εξάρτημα Molle, στη θηλιά ζώνης, στο κλιπ ζώνης, στην πλατφόρμα για τα πόδια, στη ζώνη ώμου και στη μονή ζώνη ώμου. Η θήκη μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες, αυτό είναι εύκολο να γίνει μέσω της παρεχόμενης εξάγωνης υποδοχής. Η θήκη R-Defender είναι ιδανική για αστυνομικές μονάδες και μονάδες ασφαλείας, σκοποβολή, airsoft και IPSC. Αυτή η θήκη είναι κατάλληλη για δεξιόχειρες.

  • Φτιαγμένη από ανθεκτικά πολυμερή υλικά υψηλής τεχνολογίας
  • Ανοχή θερμοκρασίας: Εργασία: -30  έως 180 ℃, Αποθήκευση: -40  έως 200 
  • Κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης: Απλά το πατάς και τραβάς το πιστόλι
  • Γρήγορη ασφάλιση: Απλά βάζεις το πιστόλι στην πιστολοθήκη και ασφαλίζει αυτόματα
  • Περιστρέφεται 360 μοίρες για κάθε εφαρμογή (πχ. μέση πίσω) για απόλυτη ευελιξία: Ρύθμισε την κλίση εύκολα με το κλειδί Allen (περιλαμβάνεται)
  • Η πιστολοθήκη μπαίνει και στον προσαρμογέα MOLLE, την πλατφόρμα μηρού και τους ιμάντες ώμου της Cytac
Κωδικός προϊόντος: 007351 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Cytac

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy