Σπαθί LOTR Sword Of Eowyn United Cutlery

Κωδικός προϊόντος: 008523
United Cutlery
United Cutlery
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Αυτό το σπαθί είναι ένα αυθεντικό ξίφος Lord of the Rings που κατασκευάστηκε από την United Cutlery με άδεια από τη New Line Cinema! Κατασκευασμένο με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 420 J2 σκληρυμένο 30 1/8″. Η χειρολαβή ήταν φιλοτεχνημένη με ένα υπερυψωμένο μεσαίο τμήμα τριών χάλκινων δακτυλίων.

330.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Αυτό το σπαθί πλήρους μεγέθους είναι όμορφα διακοσμημένο με μπρούτζινο προστατευτικό και λαβή. Η χειρολαβή ήταν φιλοτεχνημένη με ένα υπερυψωμένο μεσαίο τμήμα τριών χάλκινων δακτυλίων. Μια πλατιά πιο γεμάτη αυλάκωση διατρέχει τα 3/4 της λεπίδας για να μειώσει το βάρος, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την αντοχή της λεπίδας.  Κατασκευασμένο με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 420 J2 σκληρυμένο μήκους 76,52 cm. Η λαβή διαθέτει συμπαγές μεταλλικό προστατευτικό και λεπτομέρειες με φινίρισμα από ορείχαλκο, οι λαβές είναι χυτές στα σύμβολα του διάσημου αλόγου του Rohan και η λαβή είναι τυλιγμένη με γνήσιο δέρμα. Περιλαμβάνει πιστοποιητικό γνησιότητας περγαμηνής και ξύλινη πινακίδα 27,94 cm x 26,99 cm x 1,91 cm

Γεννημένη στο Edoras, η Eowyn υπέφερε από τον πρόωρο θάνατο των γονιών της, αναγκάζοντάς την να φροντίζει τον θείο της, τον βασιλιά Theoden, του οποίου η υγεία υποβαθμιζόταν υπό τον έλεγχο του Sauron. Όμορφη και δυνατή, η Eowyn εκπαιδεύτηκε να κρατά ασπίδα και να πολεμά, και λέγεται ότι ξεπέρασε κατά πολύ, πολλούς από τους άνδρες του Rohan σε επιδεξιότητα και ικανότητα.

Χαρακτηριστικά :

-Συνολικό μήκος: 92,71 cm

-Λεπίδα: 76,52 cm

-Πάχος λεπίδας: 0,64 cm

-Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι 420

-Ξύλινη πλάκα: 27,94 cm x 26,99 cm x 1,91 cm

 

Αυτό το σπαθί είναι ένα αυθεντικό ξίφος Lord of the Rings που κατασκευάστηκε από την United Cutlery με άδεια από τη New Line Cinema!


Κωδικός προϊόντος: 008523 Κατηγορία:
Βάρος 0.99 kg
Κατασκευαστής

United Cutlery

Allaboutarmy