Σπαθί Samurai Damascus

Κωδικός προϊόντος: 003871
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Αυτό το σπαθί υψηλής ποιότητας σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά!Η λεπίδα μήκους 71 εκατοστών που αποτελείται από 200 στρώματα σφυρήλατου χάλυβα Δαμασκού που είναι ένας σύνθετος χάλυβας.

Κατασκευαστής

Boker

155.00

Σε απόθεμα

Αυτό το σπαθί υψηλής ποιότητας σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά!

Η λεπίδα μήκους 71 εκατοστών που αποτελείται από 200 στρώματα σφυρήλατου χάλυβα Δαμασκού που είναι ένας σύνθετος χάλυβας.

  Ένας χάλυβας κατασκευασμένος από δύο ή περισσότερες χαλύβδινες βάσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το τελικό προϊόν έχει μια σαφώς ορατή υφή εναλλασσόμενων στρωμάτων των βασικών του υλικών. Δύο ή περισσότεροι τύποι χάλυβα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός σύνθετου υλικού, προκειμένου να επιτευχθεί ένα τελικό προϊόν που συνδυάζει τις δυνάμεις τους.

Η αυθεντική λαβή με υποστρώματα πραγματικού δέρματος manta ray καθώς και η παραδοσιακή περιτύλιξη κάνουν το σπαθί αυτό αληθινό αριστούργημα. Σε παλαιότερες εποχές, η κοινωνική κατάσταση του σαμουράι μπορούσε να αναγνωριστεί από την κατασκευή του σπαθιού. Το tsuba είναι διακοσμημένο με ιαπωνικά μοτίβα και παρουσιάζει ένα ελαφρύ αντικέ φινίρισμα. Η διακριτική ξύλινη Saya έχει επικαλυφθεί με λαμπερό μαύρο βερνίκι. Περιλαμβάνει κιτ συντήρησης σπαθιού και αυθεντική θήκη.

Συνολικό μήκος: 103 εκ
Μήκος λεπίδας: 71 εκ
Πάχος λεπίδας: 7,5 mm
Βάρος: 1450 g
Υλικό λεπίδας:Damascus
Υλικό λαβής: Rayskin
Τύπος κλειδώματος: Σταθερό
Χρώμα μαύρο
Χρώμα λεπίδας: χωρίς επικάλυψη
Υλικό θήκης: Ξύλο

Κωδικός προϊόντος: 003871 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Boker

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές