Συσκευή Αναρρόφησης Δηλητηρίου Aspivenin

Το Aspivenin αποτελεί μια γρήγορη, αποτελεσματική και πρακτική λύση σε όλα τα είδη τσιμπημάτων, για την αποφυγή και μείωση φαγούρας, πόνου και δυσάρεστων αλλεργικών αντιδράσεων.  Άμεση δράση, δεν είναι μίας χρήσης, είναι αποτελεσματικό και δρα χωρίς να προκαλεί πόνο.

Κωδικός προϊόντος: 007947
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.
Αφορά για αποστολές στην Ελλάδα

Μεταφορικά μόνο με 1.50€ με BOXNOW για όλο τον Μάρτιο

24.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Acs Courier
  • ΕΛΤΑ Courier
  • BoxNow
  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
  • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Το Aspivenin αποτελεί μια γρήγορη, αποτελεσματική και πρακτική λύση σε όλα τα είδη τσιμπημάτων, για την αποφυγή και μείωση φαγούρας, πόνου και δυσάρεστων αλλεργικών αντιδράσεων – άμεση δράση για όλα τα τσιμπήματα χωρίς φάρμακο! Δεν είναι μίας χρήσης. Είναι αποτελεσματικό και δρα χωρίς να προκαλεί πόνο. Αντίθετα, οι πόνοι που οφείλονται στο τσίμπημα ή στο δάγκωμα ,εξασθενούν και εξαφανίζονται γρήγορα. Το πρήξιμο και η φαγούρα σταδιακά γίνονται ηπιότερα και σβήνουν.

Τρόπος Λειτουργίας :

Η συσκευή πρώτων βοηθειών Aspivenin αναρροφά το δηλητήριο ανώδυνα, χάρη στον κενό αέρα των 800 μίλι μπαρ που δημιουργείται στην επιφάνεια του δέρματος. Το κενό αέρα δημιουργείται πιέζοντας εντελώς κάτω το έμβολο. Επίσης, η σταθερή υπό πίεση του Aspivenin εμποδίζει την παραπέρα κυκλοφορία της δηλητηριώδους ουσίας από το σημείο του τσιμπήματος ή δαγκώματος και ανεβάζει την αλλεργική αντίδραση στα υψηλότερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση και της τοπικής αλλεργικής αντίδρασης.

Χρήση:

Σε κάθε περίπτωση τσιμπήματος από π.χ.  σκορπιούς, σφήκες, μέλισσες, κουνούπια, αλογόμυγες, τσούχτρες, δράκαινες (ψάρι), φυτά κ.ά. Χρησιμοποιείστε το όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Για καλύτερη αποτελεσματικότητα συστήνεται να τη χρησιμοποιείτε εντός 3 λεπτών μετά το τσίμπημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Η χρήση του Aspivenin δεν αντικαθιστά την άμεση και υποχρεωτική συμβουλή ιατρού που παραμένει απαραίτητη σε περίπτωση σοβαρής αντίδρασης από τα τσιμπήματα/δαγκώματα δηλητηριώδη τσιμπημάτων.

-Αντενδείκνυται η χρήση του όταν το τσίμπημα είναι στα βλέφαρα ή στα γεννητικά όργανα και στο βλεννογόνο του στόματος.

-Μην προσπαθήσετε να βγάλετε το κεντρί των μελισσών πριν την χρήση του Aspivenin. Το κεντρί λειτουργεί σαν κανάλι για να τραβήξει το Aspivenin το δηλητήριο.

Η μικροαντλία αναρρόφησης Aspivenin έχει πιστοποίηση ως συσκευή ιατρικής χρήσης: 93/42/CEE

Κατασκευάζεται στη Γαλλία

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Aspivenin