Θήκη Γεμιστήρα Double Pistol Mag Pouch Condor Multicam

Θήκη για δύο γεμιστήρες πιστολιού της εταιρείας Condor. Είναι με σύστημα molle. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολυεργαλείο ή φακό.

Κωδικός προϊόντος: 009678
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

15.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  • geniki Γενική Ταχυδρομική
  • acs Acs Courier
  • ελτα ΕΛΤΑ Courier
  • 277159882_111269284859669_6177242913347842169_n BoxNow
  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
  • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Θήκη για δύο γεμιστήρες πιστολιού της εταιρείας Condor. Είναι με σύστημα molle. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολυεργαλείο ή φακό.

Η θήκη Condor Outdoor MultiCam Double Pistol Magazine διαθέτει την ευελιξία που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για οποιαδήποτε αποστολή. Αυτή η θήκη διαθέτει καθολική σχεδίαση που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γεμιστήρα πιστολιού. Οι θήκες mag περιλαμβάνουν βασική ελαστική συγκράτηση και το ρυθμιζόμενο επάνω καπάκι με hook and loop κλείσιμο κρατά τους γεμιστήρες με ασφάλεια στη θέση τους. Τα πτερύγια κλεισίματος μπορούν επίσης να κουμπωθούν αν προτιμάτε να τα κρατάτε  ανοιχτά . Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η θήκη mag Condor παρέχει γρήγορη πρόσβαση στους γεμιστήρες σας όταν τους χρειάζεστε. Εκτός από τις γεμιστήρες, η θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πτυσσόμενων μαχαιριών, πολυεργαλείων, φακών και άλλων μικρών βασικών αντικειμένων που θέλετε να έχετε κοντά σας. Η διπλή θήκη γεμιστήρα πιστολιού Condor παρέχει βέλτιστη αποθήκευση για τους περισσότερους γεμιστήρες πιστολιού και μικροαντικείμενα και είναι συμβατή με μια ποικιλία από ιμάντες θήκης πιστολιού mag, καθιστώντας την μια έξυπνη επιλογή.

Χαρακτηριστικά :

  • Γνήσια Crye-Precision™ MultiCam®
  • Σχεδιασμός γενικής εφαρμογής συμβατός με τους περισσότερους γεμιστήρες πιστολιού
  • Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο καπάκι με Hook-And-Loop
  • Ελαστικός σύνδεσμος
  • Μετατρέπεται σε ανοιχτού τύπου
  • Συμβατό με MOLLE
  • Συνολική διάσταση (Υ x Π x Β) : 5″  x  4″  x  1″ (περ. 12,7 x 10 x 2,5 cm)
  • Χωρητικότητα Mag : Χωράνε 2x mag πιστολιού

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Condor

ΧΡΩΜΑ