,

Θήκη Personal Medic Rip Off Pouch Warrior Assault Systems Χακί

Κωδικός προϊόντος: 007142
Warrior Assault
Warrior Assault
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η θήκη Warrior Assault System Personal Medic Rip Off Pouch σχεδιάστηκε για να χωρέσει το κιτ πρώτων βοηθειών, μπορεί να διαχωριστεί από την πλατφόρμα με ιμάντες Velcro και η πλατφόρμα να παραμένει στο γιλέκο/στο στήθος.Έχει φερμουάρ διπλού ανοίγματος και μέσα έχει ελαστικούς βρόχους από καουτσούκ για να στερεώσετε το κιτ πρώτων βοηθειών.

 

48.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η θήκη Warrior Assault System Personal Medic Rip Off Pouch σχεδιάστηκε για να χωρέσει το κιτ πρώτων βοηθειών, μπορεί να διαχωριστεί από την πλατφόρμα με ιμάντες Velcro και η πλατφόρμα να παραμένει στο γιλέκο/στο στήθος.

Έχει φερμουάρ διπλού ανοίγματος και μέσα έχει ελαστικούς βρόχους από καουτσούκ για να στερεώσετε το κιτ πρώτων βοηθειών.

Διαστάσεις: περίπου 13,5 x 7,5 x 20 cm (ΜxΠxΥ)

Βάρος περίπου 325 γρ.

Οι θήκες της Warrior είναι εξοπλισμένες με σύστημα στερέωσης Molle, και μπορούν να στερεωθούν με μεγάλη ευελιξία σε γιλέκα, σακίδια και ζώνες.

Κατασκευασμένη από υδατοαπωθητικό 1000D Cordura, όλα από US Mil Spec, τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν τις χαμηλότερες τιμές υπέρυθρων (99,8%) και παράγονται με στρατιωτικές προδιαγραφές.

Ο ιατρικός εξοπλισμός δεν περιλαμβάνεται

 

Κωδικός προϊόντος: 007142 Κατηγορίες: ,
Κατασκευαστής

Warrior Assault

Allaboutarmy