Τσεκούρι Hultafors Cutting Axe QVARFOT 0,85

Κωδικός προϊόντος: 004918
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Αυτό είναι ένα τσεκούρι κατάλληλο για να σας βοηθήσει σε μικρής κλίμακας δασοκομία. Η κεφαλή του τσεκουριού είναι σφυρηλατημένη από σουηδικό ατσάλι. Η άκρη είναι τόσο σκληρή  ώστε να παραμένει αιχμηρή χωρίς να σπάσει, αλλά ταυτόχρονα είναι και κοφτερή.

127.00

Σε απόθεμα

Αυτό είναι ένα τσεκούρι κατάλληλο για να σας βοηθήσει σε μικρής κλίμακας δασοκομία.

Το τσεκούρι είναι επίσης χρήσιμο για τη διάσπαση και την επεξεργασία του ξύλου. Το τσεκούρι είναι φτιαγμένο με το χέρι και κατασκευάζεται από σουηδικό ποιοτικό χάλυβα με σφυρηλάτηση στο Hults Bruk. Η παράδοση σφυρηλάτησης ξεκινάει από το 1697 και η κεφαλή χάλυβα χτυπάει 40-60 φορές για να αυξήσει την πυκνότητα και την αντοχή της.

Το τσεκούρι πήρε το όνομά του από μία από τις οικογένειες που δούλευαν ως σιδεράδες στο Hults Bruk για γενιές, τους Qvarfots. Φροντίστε το τσεκούρι σας και θα παραμείνει πιστός σύντροφος για πολλά χρόνια. Η κεφαλή του τσεκουριού είναι σφυρηλατημένη από σουηδικό ατσάλι. Η άκρη είναι τόσο σκληρή  ώστε να παραμένει αιχμηρή χωρίς να σπάσει, αλλά ταυτόχρονα είναι και κοφτερή. Βασικά όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε σε μία κεφαλή τα διαθέτει αυτό το τσεκούρι. Τα τσεκούρια Hultafors είναι αξιόπιστα και εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Για το λόγο αυτό, η Hultafors παρέχει μια εγγύηση δια βίου για τις κεφαλές των τσεκουριών στη συλλογή Premium Axes.

Η Hultafors χρησιμοποιεί αμερικανικό ξύλο καρυδιάς για τις λαβές του. Αυτός ο τύπος ξύλου είναι εξαιρετικός στην απορρόφηση του χτυπήματος χωρίς να σπάει. Ως εκ τούτου είναι ιδανικό για χρήση ως λαβή για σφυριά και, βεβαίως,τσεκούρια.

Περιλαμβάνει δερμάτινη θήκη

Κωδικός προϊόντος: 004918 Κατηγορία:

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές