Τσεκούρι Trench Hawk Clampack 90pthz Cold Steel

Κωδικός προϊόντος: 006453
Cold Steel
Cold Steel
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το τσεκούρι της Cold Steel που ονομάζεται Trench Hawk, είναι ένα πολύ ωραίο tomahawk με αιχμηρή αιχμή και ακίδα τύπου σφήνας, προσφέροντας πολλές επιλογές. Το τσεκούρι είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα 1055

87.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το τσεκούρι της Cold Steel που ονομάζεται Trench Hawk, είναι ένα πολύ ωραίο tomahawk με αιχμηρή αιχμή και ακίδα τύπου σφήνας, προσφέροντας πολλές επιλογές. Το τσεκούρι είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα 1055 και σκληρυμένο διαφορετικά, η κεφαλή του Trench Hawk θα αντέξει σε τεράστια χτυπήματα.

Η λαβή από πολυπροπυλένιο του Cold Steel’s Trench Hawk είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική και θα αντέξει σε κακοποίηση. Και, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αντικαθίσταται εύκολα και φθηνά όταν τελικά φθαρεί ή σπάσει από επαναλαμβανόμενη ρίψη, καθώς οι λαβές αντικατάστασης είναι διαθέσιμες για αγορά .

Τέλος, για να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη του από την αιχμή του και την επικίνδυνα αιχμηρή ακίδα έρχεται με ένα προστατευτικό κάλυμμα Secure-Ex.

Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό Μήκος: 48,26 εκ.
  • Θήκη: Secure- Ex™
  • Ατσάλι: 1055 Carbon Steel
  • Βάρος: 640 γρ.
Κωδικός προϊόντος: 006453 Κατηγορία:
Βάρος 0.64 kg
Κατασκευαστής

Cold Steel

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy