Αναπτήρας turboflame military

Κωδικός προϊόντος: 003147
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Ο νέος στρατιωτικού τύπου αναπτήρας της εταιρείας turboflame είναι ιδανικός για μεγάλα υψόμετρα μέχρι 3000 μέτρα, είναι παντός καιρού, ενώ η φλόγα του παραμένει σταθερή οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν έχει ο αναπτήρας.

20.00

Σε απόθεμα

Ο νέος στρατιωτικού τύπου αναπτήρας της εταιρείας turboflame, όπως και το προηγούμενο μοντέλο Turboflame original, είναι απαραίτητος για κάθε κιτ επιβίωσης οποιουδήποτε ενθουσιώδη λάτρη του Outdoor.

Αλλά τώρα με μια νέα μαλακή επίστρωση από καουτσούκ είναι εύκολος στο κράτημα και προσφέρεται σε στρατιωτικά χρώματα.

Η φλόγα του φτάνει θερμοκρασίες έως 1300c και έχει μια κλειδαριά στην φλόγα που τον μετατρέπουν σε ένα εύχρηστο φακό που μπορεί να αντέξει μέχρι και 10 λεπτά συνεχούς χρήσης.

Ιδανικός για τον ασφαλή φωτισμό ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Η φλόγα του μπορεί επίσης να λιώσει συνθετικά υλικά χωρίς αιθάλη, να λιώσει ptex, σφραγίσει μικρορωγμές στα λάστιχα ποδηλάτου.

Είναι ιδανικός για μεγάλα υψόμετρα μέχρι 3000 μέτρα, είναι παντός καιρού, ενώ η φλόγα του παραμένει σταθερή οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν έχει ο αναπτήρας.

Επίσης διαθέτει σημείο προσάρτησης κορδονιού ή αρτάνης, καπάκι από καουτσούκ για κλείσιμο και ασφαλή μεταφορά και ο κοσμός του έχει επίστρωση από μαλακό καουτσούκ για σταθερότητα κατά τη χρήση.

Η διάρκεια ζωής του αερίου με συνεχή χρήση είναι 10 λεπτά ενώ μπορεί να ξαναγεμιστεί.

Διαστάσεις: 7,8 x 3 cm
Βάρος: 85 gr

Κωδικός προϊόντος: 003147 Κατηγορία:

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές