Σπαθί Wakizashi Bokken

Τα νέα βελτιωμένα ιαπωνικά ξίφη προπόνησης της εταιρείας Cold steel από πολυπροπυλένιο προσφέρουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες προπόνησης για τις σύγχρονες πολεμικές τέχνες.

Κωδικός προϊόντος: 003778
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

Δεκαήμερο προσφορών σε όλα τα Pentagon

55.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Acs Courier
  • ΕΛΤΑ Courier
  • BoxNow
  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
  • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Τα νέα βελτιωμένα ιαπωνικά ξίφη προπόνησης της εταιρείας Cold steel από πολυπροπυλένιο προσφέρουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες προπόνησης για τις σύγχρονες πολεμικές τέχνες.

Εκατοντάδες  χρόνια πριν, οι Ιάπωνες ανακάλυψαν μια απλή αλήθεια .Για να γίνει ένας καλός ξιφομάχος θα πρέπει να ασκηθεί, σε μεγάλο βαθμό. Για να γίνει ένας μεγάλος ξιφομάχος θα πρέπει να ασκηθεί με μια αληθινή λεπίδα. Και κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ «καλού» και «μεγάλου», πρέπει να περάσετε αρκετό χρόνο για να χειριστείτε ένα  αιχμηρό Katana με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι Ιάπωνες στηρίχθηκαν σε ένα απλό ξύλινο σπαθί που ονομάζεται “bokken” για ένα μεγάλο μέρος της κατάρτισής τους. Αυτό έγινε από το σούπερ σκληρό ξύλο του ιαπωνικού White Oak, ένα ξύλο Κάλεσαν Κάσι. Τα ξίφη που παράγονται από αυτό το ξύλο είχαν το πλεονέκτημα να αναπαράγουν το ίδιο μέγεθος, το βάρος και την αίσθηση ενός σπαθιού από χάλυβα, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα πρόκληση σοβαρής ή μόνιμη βλάβης σε εκείνους που το χρησιμοποιούσαν.

Τα αυθεντικά bokken από ξύλο Κάσι χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα, αλλά είναι αρκετά ακριβά. Έχουν, επίσης, τα μειονέκτημα, να είναι κατασκευασμένα από ξύλο,  μπορεί να σαπίσουν, να ραγίσουν ή να θρυμματιστούν. Η λύση της Cold Steel είναι να σχεδιάσουν ένα συνθετικό υποκατάστατο, με χαμηλή τιμή και αδιαπέραστη αξία
Τα Bokken τα νέα Wakazashi Bokken είναι κατασκευασμένα από το βαρύτερο πολυπροπυλένιο και είναι ίδια με τα πραγματικά Katana και Wakazashi σε μήκος, στο μέγεθος, το βάρος και την αίσθηση. Ενώ δεν είναι αρκετά άκαμπτο όπως το ξύλο.

Συνολικό Μήκος : περ. 70εκ.

Μήκος λεπίδας: 53,3 εκατοστά
Βάρος: 345 gr
Πάχος λεπίδας: 3/4″
Υλικό λεπίδας: PP
Υλικό λαβής:
Polypropylene

 

 

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Cold Steel