Στo www.allaboutarmy.gr αναγνωρίζουμε την σημασία της ασφάλειας συναλλαγών και σας παρέχουμε την πλέον αναγνωρισμένη  μέθοδο πληρωμής μέσω Internet την υπηρεσία ασφαλούς διαχείρισης πιστωτικών καρτών PayPal.

Όταν πληρώνετε με το PayPal, απλώς δίνετε τη διεύθυνση email που συνδέεται με το λογαριασμό σας στο PayPal. Εμείς λαμβάνουμε την πληρωμή σας από το PayPal χωρίς καμία πρόσβαση στις οικονομικές σας πληροφορίες. Τα ευαίσθητα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στους διακομιστές του PayPal.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του PayPal και να ενημερωθείτε για την προστασία των αγορών αλλά και την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το πιστοποιητικό SSL για το allaboutarmy.gr έχει εκδοθεί από την εταιρία “ESET SSL Filter” και το μέγεθος του κλειδιού (key size) ειναι RSA 2048 Bits.