Στρατιωτικά είδη – Allaboutarmy

Για το www.allaboutarmy.gr

κοντά σας από το 1973

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Λαμπρίδη ιδρύθηκε το 1973 στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου 4 όπου στεγάζεται και λειτουργεί ως σήμερα το κατάστημα λιανικής με είδη ένδυσης, υπόδησης και camping. Στην πορεία εξειδικεύτηκε στον στρατιωτικό εξοπλισμό και φροντίζει με νέες συνεργασίες, να εμπλουτίζει διαρκώς τα προϊόντα της.

οι ειδικοί στα στρατιωτικά είδη

Το www.allaboutarmy.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα που ειδικεύεται στον χώρο των στρατιωτικών ειδών. To allaboutarmy.gr περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων αξεσουάρ για τον στρατό, την αεροπορία και τα σώματα ασφαλείας, αλλά και για όσους έχουν ως χόμπι το κάμπινγκ και την ορειβασία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Το 2008 προχωρήσαμε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.allaboutarmy.gr, μέσω του οποίου προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε στους πελάτες μας, μεγάλη και διαρκώς ανανεωμένη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων για τον ευρύτερο χώρο του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας. Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε καλύτερη και ασφαλέστερη περιήγηση, το 2013 προχωρήσαμε στην ανανέωση του www.allaboutarmy.gr και ευχόμαστε να το πετύχαμε.

Ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.