Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ιστορία μας ξεκινά το 1973 στη Θεσσαλονίκη όπου και λειτουργεί έως και σήμερα το κατάστημα λιανικής πώλησης των ΑΦΟΙ Λαμπρίδη. Το κατάστημά μας στεγάζεται στην οδό Μοναστηρίου 4 και αρχικά ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της λιανικής με είδη ένδυσης, υπόδησης καθώς και είδη camping.

Στην πάροδο των χρόνων το κατάστημα εξειδικεύτηκε και αποφάσισε να αφοσιωθεί στην πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού και προσπαθώντας διαρκώς να εξελίσσεται, μεριμνά ώστε να εμπλουτίζει και να ανανεώνει συνέχεια τα προϊόντα και να αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες του.

Τα ηνία της επιχείρησης των ΑΦΟΙ Λαμπρίδη εδώ και 47 συναπτά έτη παραμένουν στα ίδια γνώριμα χέρια και ειδικότερα σε αυτά της τρίτης κατά σειρά γενιάς η οποία εργάζεται αδιάκοπα με ζήλο και αφοσίωση θέτοντας ως καθημερινό στόχο την ορθή εξυπηρέτηση των πελατών, τόσο με την τεράστια ποικιλία των προϊόντων της όσο και με τις προσιτές τιμές της.

Οι δραστηριότητες του καταστήματος επεκτείνονται ταχύτατα χρόνο με τον χρόνο και με αρωγό την εμπειρία της οικογενειακής μας επιχείρησης πετυχαίνουμε ολοένα και πιο πολλές συνεργασίες με νέους προμηθευτές και εξελιγμένα προϊόντα, έχοντας όμως πάντοτε ως κύριο γνώμονα την ποιότητα.

Σήμερα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.allaboutarmy.gr προσαρμοσμένο στις συνθήκες της νέας εποχής, έρχεται για να διευρύνει την πορεία της επιχείρησης ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με ασφάλεια κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος.