Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο που σας έφερε την παραγγελία.

Οι αντικαταβολές είναι ένα μέσο πληρωμής που διευκολύνει τον καταναλωτή, αλλά δυστυχώς και επιτήδειους για κακόβουλες προς την εταιρεία πράξεις, για το λόγo αυτό η εταιρεία μας προστατεύεται νομικά απέναντι σε ακυρώσεις από αντικαταβολή και οι λόγοι για την ακύρωση δεν βαρύνουν την www.allaboutarmy.gr.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € για παραγγελίες από 10 €.

Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλείτε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς και έπειτα αποστέλεται το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@allaboutarmy.gr . Η παραγγελία σας προωθείται με το που παραλάβουμε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR6501102140000021444075986
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN : GR7601722290005229089338064
ALPHA BANK IBAN: GR3601408470847002002003684
EUROBANK IBAN: GR4002602430000710201376196
Δικαιούχος :ΑΦΟΙ Κ. ΛΑΜΠΡΙΔΗ

Πληρωμή μέσω IRIS

Πληρώνετε με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του e-banking της τράπεζάς σας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet). Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πληρωμή μέσω PayPal

Η paypal αποτελεί ένας από τους πιο γρήγορους και ασφαλείς τρόπους συναλλαγής με κάποιο ηλεκτρονικό. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στο paypal ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων, οπότε και επιβεβαιώνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το allaboutarmy.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Alpha Bank.

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Με αγορές αξίας από 100 – 200 ευρώ έχετε 2 άτοκες δόσεις. Με αγορές άνω των 200 ευρώ έχει έως 4 άτοκες δόσεις.

Πληρωμή με stripe

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα. Παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με κάρτα μέσω της υπηρεσίας Stripe σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, Diners, Discover. Επίσης υποστηρίζουμε πληρωμές με Apple Pay & Google Pay.

Πληρωμή μέσω της εφαρμογής Klarna – Ισχύει για παραγγελίες άνω των 75 Ευρώ

Η Klarna Bank AB (publ) είναι μια κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Η Klarna Bank AB (publ) είναι εξουσιοδοτημένη να παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες από την Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (Finansinspektionen) και έχει αριθμό οργάνωσης 556737-0431.

Η Klarna προσφέρει την επιλογή εξόφλησης σε 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας.

Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής “Klarna – 3 άτοκες δόσεις” στο checkout του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων της οικονομικής σας συμπεριφοράς ώστε να εγκρίνει την πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

Η πληρωμή της πρώτης δόσης γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 χρεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής της Klarna θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών, κάτοικος Ελλάδος και να διαθέτετε έγκυρη πιστωτική κάρτα. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις Klarna μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Τρόποι τιμολόγησης

* Απόδειξη Λιανικής:

Αποστέλλεται κατά την παράδοση μέσα στην παραγγελία σας

* Τιμολόγιο:

Αφορά ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρήσεις.

Ασφάλεια

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.