Γυαλιά Wiley X Spear Model With 3 Lenses + Matte Black Frame (WY-SP293B)

Κωδικός προϊόντος: 007287
Wiley X
Wiley X
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Τα γυαλιά Wiley X Spear είναι ένα αξιόπιστο Tactical προστατευτικό γυαλί σχεδιασμένο για MIL & LE. Ο συμπαγής σχεδιασμός χαμηλού προφίλ εκτός από την αποτελεσματική προστασία των ματιών παρέχει ταυτόχρονα άνεση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

120.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Τα γυαλιά Wiley X Spear είναι ένα αξιόπιστο Tactical προστατευτικό γυαλί σχεδιασμένο για MIL & LE. Ο συμπαγής σχεδιασμός χαμηλού προφίλ εκτός από την αποτελεσματική προστασία των ματιών παρέχει ταυτόχρονα άνεση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά:

Ένα αρθρωτό σχέδιο που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε γρήγορα και εύκολα στοιχεία γυαλιών

Το χαμηλό προφίλ διευκολύνει την εφαρμογή και τη χρήση με κράνη και νυχτερινή όραση

Αφαιρούμενη αφρώδης κοιλότητα προσώπου ™

Τρύπες εξαερισμού στο πλαίσιο με προστατευτικό αφρό από τη σκόνη

Ανθεκτικό σε φθορές και παραμορφώσεις με ανταλλάξιμες μετωπίδες από πολυμερές Selenite

Μετωπίδες με καλές οπτικές παραμέτρους χωρίς παραμόρφωση και παρέχουν 100% προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB

Επίστρωση T-SHELL ANTI SCRATCH που μειώνει τις γρατζουνιές του visoer

Επίστρωση ANTI-FOG

Ευέλικτος ρυθμιζόμενος ιμάντας

Συμβατό με το σύστημα Wiley X ARC που επιτρέπει την άμεση τοποθέτηση στο κράνος (το κιτ πωλείται ξεχωριστά)

Μέγεθος κεφαλής – Μεσαίο έως XXL

Σκελετός

Χαμηλού προφίλ πολυλειτουργικό προστατευτικό γυαλί με μαύρο πλαίσιο ,εξαλείφει την αντανακλαστική λάμψη και προστατεύει από τον άνεμο, τη σκόνη και τυχόν άλλα θραύσματα. Το πακέτο δύο φακών που περιλαμβάνει φακούς Smoke Grey και Clear καθιστά εύκολη την αλλαγή φακών στο χώρο για να προσαρμόζονται σε μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού. Συμβατό με το σύστημα Wiley X ARC Rail Attachment System (RAS) που σας παρέχει την ασφαλή άνετη εφαρμογή όταν χρησιμοποιείτε το κράνος σας. Το Wiley X RAS σας δίνει τη σταθερότητα που χρειάζεστε όταν χρησιμοποιείτε γυαλιά χωρίς να διακινδυνεύετε τον ιμάντα γυαλιού να γλιστρήσει στο πίσω μέρος του κράνους. RX Ready with Wiley X Spear Insert (SP29X).

Φακός Clear

Προστατεύει το μάτι και τους γύρω ιστούς / δομές. Ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από ανθεκτικά στις γρατσουνιές στρώματα. Η μέγιστη μετάδοση φωτός σάς κάνει να βλέπετε τις ακριβείς τιμές χρώματος. Θολό ή συννεφιά, σούρουπο / αυγή και εσωτερική χρήση. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου. 

Φακός Smoke Grey

Απορροφά εξίσου όλα τα χρώματα και διατηρεί την ίδια αντίληψη χρώματος όπως χωρίς τα γυαλιά ηλίου. Τέλειο σε συνθήκες φωτεινού φωτός. Μέγιστη μείωση της αντανάκλασης. Ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από στρώσεις ανθεκτικές στις γρατσουνιές. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Φακός Light Rust

Φιλτράρει τα περισσότερα μπλε κύματα φωτός, το κύριο συστατικό της λάμψης και της ομίχλης. Βελτιώνει την αντίθεση σε συνθήκες μεσαίου έως χαμηλού φωτισμού. Αυτός ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από ανθεκτικά στις γρατσουνιές στρώματα. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Προδιαγραφές

(ΗΠΑ) MIL-PRF-32432 Ballistic and MCEP (Military Combat Eye Protection)-Το πλαίσιο και ο φακός  αντέχουν σε βλήματα 3,8 mm που εκτοξεύονται με ταχύτητα 700-720 km/h .Τα γυαλιά αντέχουν βλήματα 5,56 mm που εκτοξεύονται με ταχύτητα 594-612 km/h. Αυτό διασφαλίζει ότι οι φακοί και τα πλαίσια  είναι πρακτικά άφθαρτα.

ANSI HVP – Το πλαίσιο και ο φακός  αντέχουν την πρόσκρουση μιας χαλύβδινης σφαίρας 6,35 mm που εκτοξεύεται με 164,6 χλμ./Ώρα.Ο φακός παραμείνει στο πλαίσιο και δεν μπορεί να θρυμματιστεί. Το πλαίσιο παραμένει άθικτο

EN.166- Το πλαίσιο και ο φακός  αντέχουν την πρόσκρουση μιας χαλύβδινης σφαίρας 6 mm βάρους 0,86 γραμμαρίων που εκτοξεύεται με 432 km/h. Ο φακός παραμείνει στο πλαίσιο και δεν μπορεί να θρυμματιστεί. Το πλαίσιο παραμένει άθικτο.

Το σετ περιλαμβάνει:

Πλαίσιο σε χρώμα Tan Φακός

Selenite ™ Polycarbonate – Clear (μετάδοση 90%)

Selenite ™ Polycarbonate Lens – Smoke Grey (μετάδοση 15%)

Selenite ™ Polycarbonate Lens – Light Rust (μετάδοση 60%)

Κάλυμμα φακού Flanel

Πανί καθαρισμού

Μαλακή θήκη με Velcro  για να μεταφέρει ολόκληρο το σετ

Κωδικός προϊόντος: 007287 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Wiley X

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy