Γυαλιά Wiley X Boss (CCBOS06)

Κωδικός προϊόντος: 008158
Wiley X
Wiley X
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το Wiley X Boss συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με μεσαία έως μεγάλη συνολική εφαρμογή, το WX BOSS στηρίζεται άνετα κοντά στο πρόσωπό σας και διαθέτει ελαστικό ιμάντα T-Peg για ασφαλή συγκράτηση σε έντονη δραστηριότητα.

119.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το Wiley X Boss συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με μεσαία έως μεγάλη συνολική εφαρμογή, το WX BOSS στηρίζεται άνετα κοντά στο πρόσωπό σας και διαθέτει ελαστικό ιμάντα T-Peg για να τα διατηρεί στη θέση του κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας. Το πλαίσιό του και η αφαιρούμενη σφράγιση προσώπου (Facial Cavity™ Seal) παρέχουν πλήρη προστασία από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες (αέρας, σκόνη και το ενοχλητικό περιφερειακό φως). Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα από τη σειρά Climate Control, μπορείτε να αγοράσετε μια αφαιρούμενη σφράγιση προσώπου (Facial Cavity™ Seal) στο WX  Boss , διασφαλίζοντας ότι δεν βυθίζεται, εάν πέσει στο νερό .

Σκελετός: Matte Black

Φακοί: Silver Flash

Silver Flash : Οι φακοί Silver Flash είναι από τους πιο σκούρους φακούς της Wiley X. Οι γκρι φακοί καλύπτονται με έναν καθρέφτη Z-Oxide με πολλαπλή επίστρωση, ο οποίος συνολικά μειώνει τη λάμψη, καθιστώντας τους εξαιρετικούς στις φωτεινές μέρες. Απορροφούν όλα τα χρώματα εξίσου, με αποτέλεσμα να διατηρούν την ίδια χρωματική αντίληψη όπως χωρίς τα γυαλιά ηλίου. Είναι τέλεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού, εξασφαλίζουν μέγιστη μείωση της αντανάκλασης και είναι ιδανικά για όλα τα υπαίθρια αθλήματα σε συνθήκες φωτεινότητας, όπως γκολφ, τρέξιμο και ποδηλασία. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

-Χαρακτηριστικά:

-Κορδόνι λουριού

-Ελαστικός ιμάντας T-Peg

-Αφαιρούμενη σφράγιση προσώπου Cavity™

-Μετάδοση φωτός :  15%

Κωδικός προϊόντος: 008158 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Wiley X

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy