Μαχαίρι Karambit FGX 92FK Cold Steel

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των μαχαιριών είναι οι λαβές τους,που δεν επηρεάζονται από τη ζέστη,το κρύο, την υγρασία.Δεν σκουριάζουν, δεν στραβώνουν, δεν δημιουργούνται ρωγμές, ακόμη και στα πιο ακραία περιβάλλοντα.

Κωδικός προϊόντος: 002742
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

Δεκαήμερο προσφορών σε όλα τα Pentagon

25.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Acs Courier
  • ΕΛΤΑ Courier
  • BoxNow
  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
  • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των μαχαιριών είναι οι λαβές τους. Είναι κατασκευασμένες από βαθύ ψηφιδωτό Kraton (λαστιχένιο υλικό) που έχει χυτευθεί απευθείας στο κομμάτι της λαβής της λεπίδας.

Η χρήση του υλικού αυτού στις λαβές των μαχαιριών Cold Steel είναι μια καινοτομία, που χρονολογείται από τις αρχές του 1980.

Προσφέρει μια ανώτερη, ελαφρώς κολλώδη επιφάνεια λαβής που δεν επηρεάζεται από τη ζέστη,το κρύο, την υγρασία.Δεν σκουριάζει, δεν στραβώνει, δεν δημιουργούνται ρωγμές, ακόμη και στα πιο ακραία περιβάλλοντα.

Η συγκεκριμένη σειρά NightshadeTM έχει δημιουργήσει αρκετά ελαφρυά μαχαίρια ώστε να δεθούν ή να αποθηκευτούν οπουδήποτε από οποιοδήποτε άτομο. Δεδομένου ότι είναι ανθεκτικά στην ζέστη, το κρύο, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες είναι εύκολο το αποθηκευτεί ή να το κρύψετε τόσο εντός όσο και έξω από το σπίτι σας.

Προδιαγραφές:

Βάρος     : 0.065 kg
Πάχος     : 7,5   mm
Λεπίδα    : 10,1  cm
Λαβή      : 11,4  cm
Συνολικά : 20,8  cm
Υλικό: Grivory με λαβή Kraton

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Cold Steel