Μαχαίρι Minimalist Persian CRKT

Κωδικός προϊόντος: 009352
CRKT
CRKT
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το CRKT Minimalist Persian έχει μια περσική λεπίδα κατασκευασμένη από 8Cr13MoV με την τυπική υπερυψωμένη άκρη της λεπίδας. Η εργονομική λαβή micarta είναι σε απόχρωση πετρόλ πράσινη και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι χάρη στις εργονομικές εσοχές των δακτύλων, ακόμη και για δύσκολες εργασίες κοπής. Παρέχεται με πλαστική θήκη, κλιπ και κορδόνι.

45.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ο Alan Folts είναι μαχαιροποιός και μεταλλουργός με έδρα την Greenville, NC. Πιστοί στο όνομά τους, οι Minimalists είναι πραγματικά ελάχιστες σταθερές λεπίδες, αλλά είναι οι πιο χρήσιμες για το μέγεθός τους που έχουμε δει. Και είναι σίγουρα πολύ υψηλής ποιότητας, γεγονός που εξηγεί επίσης γιατί η οικογένεια των Minimalist® μεγαλώνει συνεχώς.

Η δημοφιλής σειρά μαχαιριών του Άλαν Φολτς αποκτά ένα “εξωτικό” μοντέλο. Το CRKT Minimalist Persian έχει μια περσική λεπίδα κατασκευασμένη από 8Cr13MoV με την τυπική υπερυψωμένη άκρη της λεπίδας. Η εργονομική λαβή micarta είναι σε απόχρωση πετρόλ πράσινη και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι χάρη στις εργονομικές εσοχές των δακτύλων, ακόμη και για δύσκολες εργασίες κοπής. Παρέχεται με πλαστική θήκη, κλιπ και κορδόνι.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος : Σταθερή λεπίδα

Συνολικό Μήκος : 14,77 εκ

Μήκος Λεπίδας : 7 εκ

Πάχος Λεπίδας : 3,25 χλστ

Βάρος : 57 γρ

Σχεδιαστής : Άλαν Φολτς

Υλικό Λεπίδας : 8Cr13MoV

Υλικό Λαβής : Micarta

Χρώμα : Πράσινο

Χρώμα Λεπίδας : Χωρίς επίστρωση

Υλικό Θήκης : Thermoplastic

Κωδικός προϊόντος: 009352 Κατηγορία:
Βάρος 0.057 kg
Κατασκευαστής

CRKT

Allaboutarmy