Παγούρι 592 ml stainless steel Klean Kanteen χακί

Κωδικός προϊόντος: 006591
Klean Kanteen
Klean Kanteen
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Ένα μπουκάλι της Klean Kanteen με διπλά τοιχώματα, κατασκευασμένο από (18/8) ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν θα συγκρατήσει γεύσεις και οσμές και είναι εύκολος να καθαριστεί.Η μόνωση κενού διπλού τοιχώματος Climate Lock ™ διατηρεί τα ποτά ζεστά για 20 ώρες και παγωμένα για 50 ώρες.

45.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ένα μπουκάλι της Klean Kanteen με διπλά τοιχώματα, κατασκευασμένο από (18/8) ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν θα συγκρατήσει γεύσεις και οσμές και είναι εύκολος να καθαριστεί.Η μόνωση κενού διπλού τοιχώματος Climate Lock ™ διατηρεί τα ποτά ζεστά για 20 ώρες και παγωμένα για 50 ώρες.Το φινίρισμα με επικάλυψη σκόνης Klean Coat ™ είναι 4X πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο φινίρισμα

Το παγούρι της εταιρείας Kleen Kanteen είναι ένα από τα αγαπημένα για τους λάτρεις της υπαίθρου, καθώς είναι ελαφρύ και είναι κατασκευασμένο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Εύκολα χωράει στα περισσότερα ποτήρια.Περιλαμβάνει αδιάβροχο κάλυμμα βρόχου. Συμβατό με όλα τα κλασικά καπάκια, συμπεριλαμβανομένου του καπακιού Sport Cap 3.0 & καπάκι μπαμπού χωρίς πλαστικά.
Δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο ή άλλες τοξικές ουσίες.  Οι στρογγυλεμένες γωνίες είναι εύκολο να καθαριστούν χωρίς να κολλήσουν βρωμιά, μικρόβια ή βακτήρια.

Με λαβή μεταφοράς και διπλά τοιχώματα

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων .
Χωρητικότητα 592 ml
Βάρος (με καπάκι) 345 g
Διαστάσεις: 28,5 x 7 εκ
Διάμετρος ανοίγματος 4,2 εκ

 

Κωδικός προϊόντος: 006591 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Klean Kanteen

Allaboutarmy