Sawyer One Gallon Gravity Water Filtration System SP160

Μια ελαφριά, στιβαρή λύση για το φιλτράρισμα μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μόλις 7 λεπτά, το σύστημα βαρύτητας 1 γαλονιού Sawyer με φίλτρο MINI διπλού σπειρώματος είναι ιδανικό για backpacking, κατασκήνωση στην εξοχή και ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης. Με σπειρώματα και στις δύο πλευρές, μπορείτε να βιδώσετε το καπάκι ώθησης/έλξης στο MINI για εύκολη λειτουργία on/off ενώ φιλτράρετε για να ελέγξετε τη ροή του νερού.

Κωδικός προϊόντος: 010478
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30.00  για δωρεάν μεταφορικά!Για Κύπρο Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των €200 έως 5kg.

Δεκαήμερο προσφορών σε όλα τα Pentagon

70.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

 • Γενική Ταχυδρομική
 • Acs Courier
 • ΕΛΤΑ Courier
 • BoxNow
 • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα - Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη
 • Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής:

Περιγραφή

Μια ελαφριά, στιβαρή λύση για το φιλτράρισμα μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μόλις 7 λεπτά, το σύστημα βαρύτητας 1 γαλονιού Sawyer με φίλτρο MINI διπλού σπειρώματος είναι ιδανικό για backpacking, κατασκήνωση στην εξοχή και ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης. Με σπειρώματα και στις δύο πλευρές, μπορείτε να βιδώσετε το καπάκι ώθησης/έλξης στο MINI για εύκολη λειτουργία on/off ενώ φιλτράρετε για να ελέγξετε τη ροή του νερού.

Το ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο προσωπικό σύστημα φιλτραρίσματος νερού, το Sawyer MINI ζυγίζει μόλις 2 ουγγιές, χωράει στην παλάμη του χεριού σας και βαθμολογείται με απόλυτη διήθηση 0,1 micron — αφαιρώντας το 99,99999% όλων των βακτηρίων, όπως η σαλμονέλα, η χολέρα και το E. coli, αφαιρώντας το 99,9999% όλων των πρωτόζωων (όπως το giardia και το κρυπτοσπορίδιο) και αφαιρώντας το 100% των μικροπλαστικών.

Με βάρος μόλις 4.5 ουγγιές, η κύστη 1 γαλονιού διαθέτει ένα φαρδύ στόμιο που επιτρέπει γρήγορο γέμισμα και μια βολική λαβή μεταφοράς.

Πως λειτουργεί :

Απόλυτο φιλτράρισμα 0,1 Micron

Τα φίλτρα νερού Sawyer περιέχουν μεγάλο αριθμό μικροσωλήνων με κοίλες ίνες σχήματος «U» που παγιδεύουν τους ρύπους ενώ επιτρέπουν στο απολυμανθέν νερό να διέρχεται ελεύθερα με υψηλή ταχύτητα ροής — εξαλείφοντας την ανάγκη αποθήκευσης νερού και μειώνοντας την πιθανότητα μόλυνσης του νερού μετά την διαδικασία φιλτραρίσματος.

Το MINI διπλού σπειρώματος είναι πιστοποιημένο για φιλτράρισμα 0,1 micron, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέγεθος πόρων μεγαλύτερο από 0,1 micron σε μέγεθος. Αυτό καθιστά αδύνατο για επιβλαβή βακτήρια (όπως σαλμονέλα), πρωτόζωα ή E. coli, Giardia, Vibrio cholerae και Salmonella typhi να περάσουν μέσα από το φίλτρο.

Όλα τα φίλτρα νερού Sawyer πληρούν ή υπερβαίνουν τα συνιστώμενα ποσοστά αφαίρεσης από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA).

Χαρακτηριστικά :

-GRAVITY DOES THE WORK:

Ξεβιδώστε το φαρδύ άνοιγμα στομίου και γεμίστε τη σακούλα με νερό από οποιαδήποτε πηγή — λίμνη, ρυάκι, βρύση κ.λπ. — και συνδέστε τον παρεχόμενο σωλήνα μεταξύ της κύστης και του Mini. Αφού γεμίσετε, κρεμάστε τη δεξαμενή με το MINI από κάτω από ένα δέντρο, το πίσω μέρος του σακιδίου σας ή απλά κρατήστε το ψηλά με το χέρι σας. Το νερό θα ρέει μέσα από το MINI για να παράγει φρέσκο, καθαρό νερό για πόση και μαγείρεμα.

-100,000 GALLONS :

Οι μεμβράνες φιλτραρίσματος του MINI έχουν σχεδιαστεί για φιλτράρισμα έως και 100.000 γαλόνια, αρκετά στιβαρές ώστε να αντέχουν στην αντίστροφη πλύση με τη χρήση της παρεχόμενης σύριγγας, αποκαθιστώντας έως και το 98,5% της ταχύτητας ροής του φίλτρου.

Περιλαμβάνουμε επίσης το αξεσουάρ Cleaning Coupling, που σας δίνει τη δυνατότητα να πλένετε το MINI χρησιμοποιώντας ένα τυπικό πλαστικό μπουκάλι νερού ή σόδας (με σπείρωμα 28 mm).

Το MINI μπορεί να καθαριστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί σχεδόν επ’ αόριστον, χωρίς να αντικατασταθούν ποτέ ακριβά φυσίγγια. Συνιστούμε την αντίστροφη πλύση και την απολύμανση του φίλτρου μετά από κάθε έξοδο για βελτιστοποιημένη χρήση.

-MAXIMUM VERSATILITY:

Ιδανικό για υπαίθρια αναψυχή, πεζοπορία, κατασκήνωση, προσκοπισμό, εγχώρια και διεθνή ταξίδια και ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης, το MINI με διπλό σπείρωμα σάς προσφέρει διάφορους τρόπους πρόσβασης σε καθαρό νερό.

Με σπειρώματα και στις δύο πλευρές, μπορείτε να βιδώσετε το καπάκι ώθησης/έλξης στο MINI για εύκολη λειτουργία on/off ενώ φιλτράρετε για να ελέγξετε τη ροή του νερού.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, βιδώστε το φίλτρο στα περισσότερα μπουκάλια νερού μιας χρήσης ή σόδας για πόση (ή πλύση με το Cleaning Coupling) ή συνδέστε το στον σωλήνα μεταξύ του πακέτου ενυδάτωσης και της βαλβίδας δαγκώματος (πωλείται χωριστά).

Περιλαμβάνει :

 • Δοχείο ενός γαλονιού
 • Φίλτρο MINI με διπλό σπείρωμα
 • Έμβολο καθαρισμού
 • Cleaning Coupling
 • Σωλήνας εσωτερικής διαμέτρου 1/4″
 • Προστατευτικό σωλήνα

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Sawyer