Σουγιάς STL 2.5 Gerber

Κωδικός προϊόντος: 005155
Gerber
Gerber
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


ΤΟ STL 2.5 είναι ένα ελαφρύ στα 44 γραμμάρια μαχαίρι, αλλά αρκετά δυνατό για τις καθημερινές δουλειές. Μια οπή στη λάμα επιτρέπει άνοιγμα με ένα χέρι, και η λεπτή λάμα είναι πιο μακρυά για αυξημένη χρηστικότητα. Η οπή για να περαστεί κορδόνι εγγυάται ότι θα είναι πάντα μαζί σου.

22.90 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μια από τις πολλές εντυπωσιακές καινοτομίες της Gerber στην μηχανική και κατασκευή μαχαιριών, είναι ο σουγιάς STL 2.5 με λεία κόψη και καθοδική αιχμή. Αυτός ο μικρός  ελαφρύς σουγιάς μπορεί να συνοδεύει τον κάτοχο του σχεδόν παντού χωρίς να προκαλεί προβλήματα.

Κομψό ατσάλι συνθέτει τη λαβή αυτού του μικρού σουγιά. Με βάρος 44 γραμμάρια καταφέρνει να περικλείει την λεπτή λάμα μήκους 6,5 εκατοστών λάμα μέσα στην μικρή λαβή. Οι ημικυκλικές γραμμώσεις στην κάτω μεριά κάθε πλακιδίου λαβής προσφέρουν σταθερό κράτημα με αντίχειρα και δείκτη, ενώ γίνεται χρήση του σουγιά με ένα χέρι ανοίγοντας τη λάμα οδηγώντας την μέσω της οπής. Πλαϊνό κλείδωμα λάμας προλαβαίνει το κλείσιμο της λάμας και έτσι προσφέρει ασφάλεια.

Άνοιξε ένα χαρτοκιβώτιο, κόψε σχοινί, κάνε ακόμα και ξυλογλυπτική , με την κόψη του STL 2.5. Οι καθαρές γραμμές του κάνουν το καθάρισμα της λάμας εύκολο. Η λεία κόψη επιτρέπει γρήγορο ακόνισμα, όπου και βρίσκεσαι. Μια μικρή οπή κορδονιού προσφέρει προαιρετικό δέσιμο για πρόσθετη σιγουριά για αυτό τον αξιόπιστο σουγιά.

Προδιαγραφές

Μήκος Λάμας: 6.5 εκ.

Μήκος Ανοικτό: 15 εκ.

Μήκος Κλειστό: 7.3 εκ.

Βάρος: 42 γρ

Κλείδωμα: Πλαϊνό

Σχήμα Αιχμής: Καθοδικό

Υλικό Λάμας: 7Cr17MoV Ανοξείδωτο

Κόψη: Λεία

Υλικό Λαβής: Ανοξείδωτο Ατσάλι

 

Κωδικός προϊόντος: 005155 Κατηγορία:
Βάρος 0.42 kg
Κατασκευαστής

Gerber

Allaboutarmy