Θήκη Γεμιστήρα Single Quick Mag Warrior Assault Systems Μαύρη

Κωδικός προϊόντος: 008856
Warrior Assault
Warrior Assault
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους γεμιστήρων διαμετρήματος 5.56mm NATO, 7.62mm x 39mm AK, M14, FAL, κ.τ.λ. Η ρύθμιση μεγέθους της γεμιστηροθήκης ανάλογα τον τύπο γεμιστήρας που θα χρησιμοποιήσουμε επιτυγχάνεται μέσω συστήματος ρυθμιζόμενων ελαστικών κορδονιών.

27.50 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η θήκη Warrior’s Single Quick Mag είναι μια ευέλικτη θήκη γεμιστήρα πολλαπλών χρήσεων που χωρά μια ποικιλία από γεμιστήρες 5,56 mm, συμπεριλαμβανομένων των P-Mags. Η θήκη Warrior Assault Systems Quick Mag Pouch μπορεί επίσης να χωρέσει 7,62mm x 39mm AK mags M14 FAL κ.λπ. Η προσαρμογή του μεγέθους γίνεται με κορδόνι ελαστικού κραδασμού που περνάει από το πλάι της θήκης. Έρχεται με προαιρετικές καρτέλες διατήρησης bungee όπως φαίνεται στις θήκες Warrior Assault Systems Open Mag Pouches για χειριστές που απαιτούν πρόσθετη ασφάλεια των περιοδικών τους

Είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους γεμιστήρων διαμετρήματος 5.56mm NATO, 7.62mm x 39mm AK, M14, FAL, κ.τ.λ. Η ρύθμιση μεγέθους της γεμιστηροθήκης ανάλογα τον τύπο γεμιστήρας που θα χρησιμοποιήσουμε επιτυγχάνεται μέσω συστήματος ρυθμιζόμενων ελαστικών κορδονιών. Συμπεριλαμβάνεται ελαστικό κορδόνι συγκράτησης στην κορυφή της γεμιστήρας του οποίου η τοποθέτηση είναι προαιρετική.

Κωδικός προϊόντος: 008856 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Warrior Assault

Allaboutarmy