Τσάντα Savotta Duffel Bag Keikka 80L

Κωδικός προϊόντος: 007452
Savotta
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η μεγάλη τσάντα Keikka, χωρητικότητας 80 λίτρων. Σχεδιασμένη ως τσάντα πολλαπλών χρήσεων, προσαρμόσιμη από τον χρήστη για καθημερινή χρήση, εργασία, ταξίδια, αθλήματα και σχεδόν οτιδήποτε άλλο εκτός από πεζοπορία. Πλήρες φάσμα επιλογών μεταφοράς: λαβές μεταφοράς,  ιμάντας ώμου και σημεία στερέωσης για λουρί σακιδίου με επένδυση. Η συμβατότητα με πολλά αξεσουάρ τύπου hook-to-loop προσφέρει πρόσθετη ευέλικτη εσωτερική οργάνωση. Κατασκευασμένη με τεχνογνωσία από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη για να αντέχει οτιδήποτε χρειαστείτε για να μεταφέρετε.

Βάρος 1.88 kg
Κατασκευαστής

Savotta

239.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η μεγάλη τσάντα Keikka, χωρητικότητας 80 λίτρων. Σχεδιασμένη ως τσάντα πολλαπλών χρήσεων, προσαρμόσιμη από τον χρήστη για καθημερινή χρήση, εργασία, ταξίδια, αθλήματα και σχεδόν οτιδήποτε άλλο εκτός από πεζοπορία. Πλήρες φάσμα επιλογών μεταφοράς: λαβές μεταφοράς,  ιμάντας ώμου και σημεία στερέωσης για λουρί σακιδίου με επένδυση. Η συμβατότητα με πολλά αξεσουάρ τύπου hook-to-loop προσφέρει πρόσθετη ευέλικτη εσωτερική οργάνωση. Κατασκευασμένη με τεχνογνωσία από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη για να αντέχει οτιδήποτε χρειαστείτε για να μεταφέρετε.

– Χωρητικότητα 80 l

– Λαβές μεταφοράς τυλίγονται γύρω από το κάτω μέρος

– Λαβές έλξης και στα δύο άκρα

– Αποσπώμενος ιμάντας ώμου

– Σημεία στερέωσης για προαιρετική ζώνη πλάτης

– Κύρια θήκη με καπάκι με φερμουάρ

– Δύο ιμάντες συμπίεσης G-hook στο καπάκι του φερμουάρ

– Δύο εσωτερικές δικτυωτές θήκες

– Πλαϊνή θήκη με φερμουάρ και ευέλικτη εσωτερική οργάνωση

– Τέσσερις επίπεδες πλαϊνές θήκες με κλείσιμο με γάντζο και βρόχο

– Βρόχος για αξεσουάρ με γάντζο στο εσωτερικό του καπακιού και της πλαϊνής θήκης

– Βρόχος για αναγνωριστικά και μπαλώματα στο πλάι και στο άκρο

– Αφαιρούμενη/αντικαταστάσιμη επένδυση στο εσωτερικό του καπακιού και του πυθμένα

– 5 χρόνια εγγύηση υλικών και κατασκευής

– Κατασκευάζεται στη Φινλανδία/Εσθονία

Βάρος: 1,88 kg

Διαστάσεις: 35 x 30 x 80 cm (Π x Υ x Μ)

Κύριο υλικό: 1000D Cordura (100% πολυαμίδιο)

Ιμάντες: 100% πολυεστέρας

Πόρπες: ατσάλι

Επένδυση: αφρός κλειστής κυψέλης

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κύρια θήκη έχει διαστάσεις 35 x 30 x 75 cm και είναι προσβάσιμη μέσω ενός μεγάλου ανοίγματος με φερμουάρ. Το εσωτερικό του καπακιού διαθέτει λωρίδες βρόχου για στερέωση αξεσουάρ με βάση γάντζο. Το κύριο διαμέρισμα είναι ένας ενιαίος σπηλαιώδης χώρος με δύο διχτυωτές τσέπες, μία σε κάθε άκρο, που βοηθά στην οργάνωση μικρότερων αντικειμένων. Δύο χαλύβδινοι ιμάντες συμπίεσης με γάντζο G βοηθούν στην ανακούφιση της πίεσης στο φερμουάρ όταν αυτή η μεγάλη τσάντα είναι πλήρως γεμάτη. Η εξωτερική πλαϊνή θήκη έχει διαστάσεις 35 x 23 x 5 cm και έχει σχεδιαστεί για γρήγορη πρόσβαση και οργάνωση μικρότερων αντικειμένων και εγγράφων A4. Ο πίσω τοίχος διαθέτει δύο επίπεδες διχτυωτές θήκες και δακτύλιο D και δύο γλωττίδες με ιμάντες για τη στερέωση των τιμαλφών μέσω ανδρεικέλου κορδονιού ή πόρπες. Το εσωτερικό του μπροστινού τοίχου διαθέτει βρόχο για την προσάρτηση οποιουδήποτε αξεσουάρ με βάση γάντζο. Οι επίπεδες εξωτερικές θήκες που κλείνουν με άγκιστρο και βρόχο έχουν διαστάσεις 24 x 20 cm, ταιριάζουν σε έγγραφα A5 και παρόμοια μικρότερα αντικείμενα. Δύο πεδία βρόχου 10 x 15 cm στο πλάι και στο άκρο της τσάντας δέχονται τις περισσότερες ταινίες ονομάτων και μια σειρά από άλλα αναγνωριστικά. Οποιοσδήποτε δακτύλιος D μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επισύναψη ετικετών ονομάτων. Καταβάλλουμε επιπλέον προσπάθεια για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία μεταφοράς. Το μήκος των λαβών μεταφοράς κρατά την τσάντα σφιχτή σε ένα άνετο ύψος μεταφοράς, προσφέροντας καλό έλεγχο. Κάθε άκρο διαθέτει λαβή έλξης για άνετη ανύψωση κατά τη μεταφορά. Έξι ατσάλινοι δακτύλιοι D χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του περιλαμβανόμενου ρυθμιζόμενου ιμάντα ώμου, προσφέροντας διάφορους προσανατολισμούς που ταιριάζουν στο προσωπικό γούστο. Οι δακτύλιοι D είναι επίσης τα σημεία στερέωσης για τους προαιρετικούς ιμάντες ώμου με επένδυση.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Οι λωρίδες βρόχου στο εσωτερικό της κύριας θήκης και το πλαϊνό καπάκι της θήκης δέχονται διάφορα αξεσουάρ, θήκες και αξεσουάρ που προσαρτώνται από γάντζο σε βρόχο. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τσάντα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή να την δημιουργήσετε σε ένα εξειδικευμένο κιτ εργαλείων για όποια εργασία τη χρειάζεστε. Η επένδυση από αφρό κλειστής κυψέλης μέσα στο καπάκι με φερμουάρ και το κάτω μέρος της τσάντας μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, να αντικατασταθεί ή να ενισχυθεί. Αυτό επιτρέπει στον τελικό χρήστη να προσαρμόζει εύκολα την τσάντα με πρόσθετη επένδυση ή ένθετα πλαστικών φύλλων, εάν χρειάζεται αυτό το επιπλέον επίπεδο προστασίας ή επένδυσης. Η σειρά τσαντών Keikka μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προαιρετική (πωλείται χωριστά) επενδυμένη ζώνη σακιδίου πλάτης με κλιπ. Κατά τη μεταφορά του σακιδίου, η επένδυση από αφρό κλειστής κυψέλης μέσα στο καπάκι παρέχει ένα βασικό επίπεδο άνεσης στην πλάτη σας, ακόμη και όταν μεταφέρετε βαρύ φορτίο στην τσάντα. Αντί να κατασκευάζουμε τις τσάντες μας με μη εργονομικές, υπερβολικά μακριές λαβές μεταφοράς που διπλασιάζονται ως ιμάντες ώμου, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξεχωριστή επιλογή για όσους το χρειάζονται πραγματικά, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε σωστά κάθε επιλογή μεταφοράς για την προβλεπόμενη λειτουργία.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η σειρά τσαντών Keikka είναι φτιαγμένη για να αντέχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι χειρολαβές μεταφοράς είναι κατασκευασμένες από ένα ενιαίο πλέγμα πλάτους 50 mm που τυλίγεται γύρω από το κάτω μέρος της τσάντας, τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο στρώσεις Cordura 1000D. Τα σημεία πίεσης ενισχύονται με διπλή ραφή και οι ραφές φινιρίζονται με κολλητική ταινία για να αποφευχθεί το τρίψιμο. Όλες οι πόρπες μεταφοράς φορτίου είναι από χάλυβα και πιθανότατα θα διαρκέσουν περισσότερο από την υπόλοιπη τσάντα. Η πλειονότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εμπορική μας παραγωγή είναι τα ίδια που χρησιμοποιούμε σε εξοπλισμό για τις Φινλανδικές Αμυντικές Δυνάμεις και άλλους πελάτες άμυνας και ασφάλειας. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ύφασμα στον εξοπλισμό μεταφοράς φορτίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά 1000D Cordura, σύμφωνα με τις προδιαγραφές FDF, με επίστρωση πολυουρεθάνης στο εσωτερικό. Ο ιμάντας και η ακραία ταινία που χρησιμοποιούμε είναι, και πάλι σύμφωνα με τις προδιαγραφές FDF, ισχυρός ιμάντας από πολυεστέρα σε διάφορα πλάτη και πάχη για διαφορετικές εφαρμογές.

 

 

Κωδικός προϊόντος: 007452 Κατηγορία:
Βάρος 1.88 kg
Κατασκευαστής

Savotta

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές

Allaboutarmy