Τσεκούρι Downrange Tomahawk Gerber

Κωδικός προϊόντος: 005150
Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα


Θαύμα απλότητας,σ` αυτό το εργαλείο της Gerber κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να αντισταθεί στην φαλτσαρισμένη κόψη της αξίνας, στη σφυροκεφαλή ή στον ενσωματωμένο στη λαβή G-10 λοστό. Το σώμα από ατσάλι 420HC δεν θα σπάσει κάτω από πίεση.

Βάρος 1.133 kg
Κατασκευαστής

Gerber

350.00

Σε απόθεμα

Το Gerber Downrange Tomahawk είναι θαύμα απλότητας και αποτελεσματικότητας στη λύση σοβαρών προβλημάτων. Δεν έχει κινούμενα μέρη που μπορούν να σφηνώσουν ή να πάθουν εμπλοκή, δεν έχει αχρείαστα μπιχλιμπίδια που θα μπλέξουν- έχεις μόνο σωστή σχεδίαση και τρία τέταρτα του αιώνα καλής δουλειάς της Gerber στα χέρια σου.

Η σφηνοειδής κεφαλή της αξίνας μπορεί να κόψει γυψοσανίδα και να μετατρέψει τοίχους και πόρτες σε σκλήθρες. Η πίσω μεριά της αξίνας είναι ένα σφυρί που παραμερίζει μεντεσέδες, κλειδαριές, πόμολα και οτιδήποτε μπορεί να σε καθυστερήσει. Το τρίτο πλεονέκτημα είναι η άκρη της λαβής που σχηματίζει λοστό ελεγχόμενο μέσω λαβής που σχηματίζει μια εγκοπή στην κεφαλή-αξίνα.

Η άλλη άκρη από την κεφαλή του Tomahawk είναι ένας στιβαρός λοστός. Μέσω του συνδυασμού δύναμης και φυσικής μπορείς να μοχλεύσεις μέσω της λαβής που βρίσκεται στην κεφαλή, και να έχεις σημαντική μόχλευση. Τα σώμα από ατσάλι 420HC με βαφή Cerakote δεν θα λυγίσει ούτε θα σπάσει, ενώ τα πλακίδια από G-10 στη λαβή θα κρατήσουν το εργαλείο σφιχτά στα χέρια σου σε ότι συνθήκες και αν βρεθείς.

Το Tomahawk δεν χωρά στη τσέπη, για αυτό συνοδεύεται από θήκη που είναι εξίσου πρακτική με το ίδιο το εργαλείο.

Συνδέεται εύκολα με το σακίδιο, εξάρτυση ή αλεξίσφαιρο γιλέκο, και έτσι θα σε συνοδεύει παντού.

Προδιαγραφές:

Συνολικό μήκος: 48.9 εκ.

Βάρος: 861.8 gr χωρίς θήκη, 1133.9 gr με θήκη

Ατσάλι: 420HC , βαφή Cerakote™

Υλικό λαβής: G-10 Χρώμα Tan G-10 στη λαβή

Μοναδική κεφαλή αξίνας Gerber με ενσωματωμένο λοστό

Κατασκευή ΗΠΑ με εισαγόμενα υλικά.

 

Κωδικός προϊόντος: 005150 Κατηγορία:
Βάρος 1.133 kg
Κατασκευαστής

Gerber

Βάση 0 αξιολογήσεων

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν κριτικές