Μαχαίρι Alden 76 Helle

Κωδικός προϊόντος: 007871
Helle
Helle
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Το Helle Alden είναι ένα συμπαγές κυνηγετικό μαχαίρι, σχεδιασμένο από τον Gunnar Lothe. Το όνομα Alden προέρχεται από το νησί Alden, στη νορβηγική ακτή, κοντά στο εργοστάσιο Helle. Αυτό το νησί αποτελεί σημαντικό σημείο προσανατολισμού για τους ψαράδες. Το μαχαίρι έχει μια λεπίδα κατασκευασμένη από ατσάλι Sandvik 12C27.

128.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το Helle Alden είναι ένα συμπαγές κυνηγετικό μαχαίρι, σχεδιασμένο από τον Gunnar Lothe. Το όνομα Alden προέρχεται από το νησί Alden, στη νορβηγική ακτή, κοντά στο εργοστάσιο Helle. Αυτό το νησί αποτελεί σημαντικό σημείο προσανατολισμού για τους ψαράδες. Το μαχαίρι έχει μια λεπίδα κατασκευασμένη από ατσάλι Sandvik 12C27. Αυτή είναι μια αιχμηρή, ανοξείδωτη λεπίδα. Στη μετάβαση από τη λαβή στη λεπίδα βρίσκετε μια κοπή από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό εμποδίζει το χέρι σας να γλιστρήσει και να καταλήξει στη λεπίδα. Αυτό το μαχαίρι μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο για κυνηγετικούς σκοπούς. Εμείς, ωστόσο, πιστεύουμε επίσης ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό μαχαίρι bushcraft. Η λεπίδα είναι ιδανική για σκοπούς ξυλογλυπτικής. Το μαχαίρι συνοδεύεται από μια παραδοσιακή σκανδιναβική δερμάτινη θήκη.

Συντήρηση μαχαιριών Helle

Όταν η λαβή ή η λεπίδα βραχούν, πρέπει να στεγνώσουν με μια μαλακή πετσέτα. Συνιστάται να βάλετε κερί ή λάδι και τα δύο περιστασιακά. Το περίβλημα πρέπει περιστασιακά να εμποτίζεται με άχρωμο παράγοντα (γράσο ή κερί) για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει ελαστικό. Στεγνώστε τη θήκη προσεκτικά σε θερμοκρασία δωματίου εάν βραχεί.

Όλα τα μαχαίρια Helle κατασκευάζονται και φινιρίζονται στο χέρι. Ως εκ τούτου, κάθε μαχαίρι είναι μοναδικό επειδή κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό.

Χαρακτηριστικά :

Συνολικό μήκος: 23,5 cm

Μήκος λεπίδας: 10,5 cm

Πάχος λεπίδας: 3 mm

Υλικό λεπίδας: Sandvik 12C27 από ανοξείδωτο χάλυβα

Υλικό λαβής:  ξύλο σημύδας

Βάρος: 145 γρ.

Θήκη : Δέρμα

 

Κωδικός προϊόντος: 007871 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Helle

Allaboutarmy