Πυξίδα Silva Ranger S

Κωδικός προϊόντος: 004219
Silva
Silva
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Η Silva είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής πυξίδων. Από το 1932, όταν η Kjellström έκαναν την πρώτη τους πυξίδα, η Silva έχει αναπτύξει επιμελώς τη μαγνητική πυξίδα απλά, αλλά με τις καθορισμένες λεπτομέρειες που καθιστούν την πλοήγηση πιο ακριβή.

40.00 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η Silva είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής πυξίδων. Από το 1932, όταν η Kjellström έκαναν την πρώτη τους πυξίδα, η Silva έχει αναπτύξει επιμελώς τη μαγνητική πυξίδα απλά, αλλά με τις καθορισμένες λεπτομέρειες που καθιστούν την πλοήγηση πιο ακριβή. Ένα όργανο ακριβείας που πρέπει να βρίσκεται στο σακίδιο κάθε ενθουσιώδη της υπαίθρου. Μια πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε στο δρόμο σας για πολλά χρόνια και δεν λειτουργεί με μπαταρίες που μπορεί να τελειώσουν. Οι πυξίδες της Silva βοηθούν ακόμα και στο να σωθούν ζωές.

Πυξίδα καθρέφτη με σκάλα διόρθωσης της απόκλισης που βρίσκεται μέσα στην κάψουλα. Κάψουλα από DryFlex και με πλαϊνή ελαστική επένδυση για καλύτερο κράτημα. Κορδόνι γιά κρέμασμα στο λαιμό και φωτεινά σημεία για νυχτερινή χρήση. Κεθρέφτης με οπή σκόπευσης.

Διαβάθμιση: ανά 2 μοίρες
Ακρίβεια: 1 μοίρας
Αδιάβροχη: IPX8.
Βάρος: 58 γρ.
Διαστάσεις: 90 x 50 x 17 mm

Ιδανική για ομάδες διάσωσης, κυνηγούς, ψαράδες, κατασκηνωτές, και για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα

 

Κωδικός προϊόντος: 004219 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Silva

Καλάθι αγορών

close
Allaboutarmy